Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérdésemre elmondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdésemre elmondta, hogy nézne ki egy tökéletes napja, amiben én nem is szerepeltem. és most költözünk össze. Túlreagálnám?

Figyelt kérdés

Nem bírok túllépni ezen, egy beszélgetés során merült fel ez, hogy hogy nézne ki egy tökéletes napja... rajtam kívül szerepelt benne az anyja, egy random csaj akit megdug illetve a legjobb haverjai. Rólam pedig említést sem tett.

Ezen a hétvégén költöztünk össze... minden idill és megvagyunk őrülve egymásért, tudom, hogy nagyon szeret, ahogyan én is, de akkor meg hogy lehet ez?! :(

Baromi rosszul esett. Később mikor "elpanaszoltam" neki, mert nem bírtam szó nélkül hagyni, nézett rám bután hogy dehogynem vagyok benne én is, hiszen a "legjobb barátai" közé tartozom én is, és ő úgy gondolta... hát nem tudom, szerintem ezcsak egy béna magyarázat.

Olyan válaszra számítottam volna aminek legalább 60%-át én töltöm ki, hiszen imádunk együtt lenni... jajj nem értem én.

Túlreagálom, vagy jogos a sértettségem?

#szerelem #tökéletes nap
2017. ápr. 2. 12:07
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

Nem derül ki a kérdésből, hogy együtt vagytok-e.

random csajt megdugni, legjobb barát, stb.

Nekem nem tiszta a sztori.

2017. ápr. 2. 12:10
 2/10 A kérdező kommentje:

Persze hogy együtt vagyunk, szerintem ez egyértelmű, ha már össze is költözünk...

Éppen ezért nem értem, hogy miért ezeket a dolgokat sorolta egy tökéletes napjába.

2017. ápr. 2. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Nézd a jó oldalát: legalább szerepel benne egy random csaj akit megdug. :DD

Amikor már azt hiszem hogy nálam nagyobb troll kevés van, akkor mindig belefutok ilyen gyöngyszemekbe.

2017. ápr. 2. 12:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Te is felvázolhatnád a tökéletes napodat! Csak ügyesen, szemléletesen! ;-)
2017. ápr. 2. 12:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Bár csak trollkodnék.
2017. ápr. 2. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Koltozes elott kellett volna ezt tisztazni,hogy ki hogy kepzeli el egy napjat.Inkabb ne faraszd magad a mierteken hanem lepj le,nem kene ezek utan megjobban belemaszni mert ez nem lesz egy idillikus kapcsolat,söt...
2017. ápr. 2. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ez nem volt szép tőle. Mégis csak van értelme ezeknek a manipulatív tesztelgetéseknek, még akkor is ha önmagában egy ilyen kvázi "rossz válasz" nem elég ok arra, hogy szakíts. Viszont lesz majd a későbbiekben nyomós indok rá valószínűleg. Így hát ne vedd túl komolyan szerintem, lehet, hogy nem ő az igazi, ha egyáltalán létezik olyan...
2017. ápr. 2. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Tökéletes nap... 16 óra meditáció ölelkezve.... mmmmmm

Hát elég mókás. 😃

Beszéld meg vele. Szerelem nem volt gondolatai központjában. Ennyi.

2017. ápr. 2. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy külön nem emelt ki, az szerintem nem baj, lehet, hogy ár "alap", hogy mellette lennél, de hogy utána meg a legjobb barátai közé tesz, az erős. Beszéld meg vele, lehet hogy rosszul fogalmazott, vagy félreértette a kérdést.
2017. ápr. 2. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Miaf***om...?! Miféle emberek jutnak el odáig, hogy összeköltözzenek valakivel...? Random csaj? Legjobb barátai közé sorolt? De jófej.. :D
2017. ápr. 2. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!