Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálnám a dolgot?
Figyelt kérdés
Tegnap este kiszakadt a gumi, és a barátom csak úgy szó nélkül felöltözött majd elment, úgy meglepődtem, hogy megszólalni sem tudtam. Írtam neki sms-t, felhívtam utána, de már ki volt kapcsolva a telefonja, sőt, azóta el sem tudtam érni sehol. Egész éjjel fent voltam, anyu segített nekem elintézni a tabit reggel. Nagyon kivagyok, nem értem miért csinálta ezt?2013. máj. 2. 10:17
1/34 anonim válasza:
Ez de gyerekes :/ mennyi idősek vagytok?
2/34 anonim válasza:
A barátom... Hol a múlt idő?
Szexelni jó, de ha történik valami akkor beceneve Gepárd?
3/34 A kérdező kommentje:
Én 18, ő 21
2013. máj. 2. 10:19
4/34 anonim válasza:
Szegenykem. Ez egy gyoker. Nagyon undorito. Sajnalom:(
5/34 anonim válasza:
Valószínűleg menekül a felelősség elől. Ha beszéltek, oszd ki nagyon, aztán szakíts vele. Ez nem normális, képes volt téged így otthagyni? Találkoztam már néhány bunkóval, de ez mindenen túltesz!
6/34 anonim válasza:
A köcsögi! A felelősséget már nem vállalná a tetteiért!
7/34 anonim válasza:
sajnálom, de a leírás alapján szexre jó vagy, többre nem
ezután ne is keresd, nem is érdemli meg N
8/34 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk együtt, nem volt még barátnője neki. Nekem se senki. Miért kell letámadni, nem értem. Azóta sem tudom elérni, hogy megbeszéljem vele, mert én sem akarom így folytatni. Minden nap találkoztunk, nem csak akkor, amikor szexeltünk! De most óriási csalódást okozott. És a tabletta árát is ki kellene fizetnie! Anyukám már átment hozzájuk, de ott azt mondták, este nem ment haza.
2013. máj. 2. 10:33
9/34 anonim válasza:
Miért kell letámadni? Azért mert egy ilyen gyökérrel adod össze magad azért.
10/34 anonim válasza:
Ácsi már..miért akarod kifizettetni vele a tabletta árát?
Ezen túlmenően, tényleg egy utolsó, senkiházi, gyökér paraszt. Én a helyedben többet nem keresném, és lezártnak tekinteném a kettőnk ügyét.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!