Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálnám a dolgot?

Figyelt kérdés
Tegnap este kiszakadt a gumi, és a barátom csak úgy szó nélkül felöltözött majd elment, úgy meglepődtem, hogy megszólalni sem tudtam. Írtam neki sms-t, felhívtam utána, de már ki volt kapcsolva a telefonja, sőt, azóta el sem tudtam érni sehol. Egész éjjel fent voltam, anyu segített nekem elintézni a tabit reggel. Nagyon kivagyok, nem értem miért csinálta ezt?
2013. máj. 2. 10:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Elég f.szfej ez a gyerek, de azért neked is van egy apró butaságod, tudom hogy ez most kicsit másodrendű, de akkor is:

"És a tabletta árát is ki kellene fizetnie! "

Miért? A felét legalább tényleg illene, de miért neki kéne az egészet? Ő szakította ki direkt? Azt ne mondd, hogy keresztülszúrta a f.rka. Ha nem ez a helyzet, akkor igazából ketten együtt voltatok.

2013. máj. 2. 11:01
 22/34 anonim ***** válasza:

"Talán mert ő volt a baj okozója, és nem neki kellett idegeskednie."

Már ne is haragudj, de itt senki sem okozott semmit sem, nem szándékos volt..gyanítom, hogy nem egy ollóval szabdalta miszlikbe a gumit. Márpedig ha nem szándékos volt, akkor ezt bizony felesbe illik fizetni.

18 évesen kicsit felnőhetnél, és nem anyuci szoknyája mellett kéne ücsörögni, hanem intézni a saját dolgaidat.

2013. máj. 2. 11:02
 23/34 A kérdező kommentje:
bármitől kiszakadhatott igen, de a gumit is én vettem mindig, mert ő nem mert venni. szóval én már épp eleget "fektettem" be az elmúlt pár hónapban. ő csak akkor hozott gumit, ha egyik haverja adott neki.
 24/34 anonim ***** válasza:
22-es, nagyon egy rugóra jár az agyunk:D
 25/34 A kérdező kommentje:
elég hevesen csinálta, és szóltam is neki szex közben, hogy lassítson, nehogy baj legyen, hát,tessék, meg is lett.
2013. máj. 2. 11:04
 26/34 A kérdező kommentje:
azért még arra kíváncsi lennék, hogy az ide kommentelők közül hánynál szakadt ki a gumi, és kellett idegeskedni, majd kora reggel dokihoz menni, ráadásul egy másik településre, mert csak ott tudtuk korán kiiratni.
2013. máj. 2. 11:06
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

"a gumit is én vettem mindig, mert ő nem mert venni"

Anyukám, te vagy a legszerencsétlenebb. Egy ilyen embertől mit vártál?

2013. máj. 2. 11:08
 28/34 anonim ***** válasza:
pl nálam már szakadt ki gumi.
2013. máj. 2. 11:09
 29/34 anonim ***** válasza:
28. igaza van, még is mit vártál egy olyan embertől aki még az óvszer vásárlástól is fél ? méghozzá huszonéves létére..
2013. máj. 2. 11:13
 30/34 anonim ***** válasza:
én téged nem értelek... ez amit most csinál egy gyökér húzás, és te még véded attól hogy legyökerezzük közbe meg veled akarod kifizettetni a tablettákat + még gondolkodsz azon is hogy szakíts-e vele ??? Magaddal is jó lenne ha tisztába lennél mert tele vagy ellentmondásokkal
2013. máj. 2. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!