Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem költözünk már össze? Mire vár? Mit tegyek?
6 éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást. Nem szoktunk veszekedni csak nagyon ritkán akkor is hülyeségeken. Sokszor alszunk együtt, Ő szokott hozzám jönni kb 3 napra utána én megyek hozzá pár napra. Nagyon ritka amikor nem alszunk együtt.
Nyaralni is együtt voltunk együtt megyünk mindig. Dolgozunk mind ketten szerintem már lenne pénz lakásra nem értem miért nem mondja. Mondjam neki én? De hogyan?
24n
Mondd te, nem kötelező a férfinak felajánlania/bedobnia.
Ültestd le, mondd el neki, hogy leég régóta együtt vagytok, mit szólna hozzá, ha keresnétek egy albi közösen.
Ha nem dobod be a témát nem fog kiderülni semmi. Lehet ő is akarja, lehet ki fog bukni, hogy ő nem akar komolyabb szinte lépni. BÁrmi lehet a pakliban.
Hiába ha 6 éve együtt vagytok, mivel még nagyon fiatal(ok) vagy(tok) nem feltétlen tragedia ha meg nem jött fel a téma.
Amúgy meg ha meg fel sem merült akkor nem kell kiakadni. Te is ugyanúgy felhozhatod a témát. Nincs megszabva h a férfinak kell.
Lehet ő is ezen rágódik.
Egyszer felhozod neki hogy figyi, elég régóta járunk, szeretjük egymast, lóvé van, nem akarunk összeköltözni? Praktikus lenne.
Kb. ennnyi.
Ne akard annyira az összeköltözést, onnantól véget ér minden ami jó volt. Majd meglátod. Az ideális életvitel, ha külön éltek és igény szerint vagytok együtt. De nem kötelezően összezárva ahogy a tömegemberek szerint kellene, mert az mennyire jó. Hidd el, nem jó az.
Esetleg ha van pénzetek egy minimum 3 szobás házra ahol el lehet szigetelődni néha és nem kell mindig ugyanabban az 1 pici helyiségben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!