Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem költözünk már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem költözünk már össze? Mire vár? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást. Nem szoktunk veszekedni csak nagyon ritkán akkor is hülyeségeken. Sokszor alszunk együtt, Ő szokott hozzám jönni kb 3 napra utána én megyek hozzá pár napra. Nagyon ritka amikor nem alszunk együtt.

Nyaralni is együtt voltunk együtt megyünk mindig. Dolgozunk mind ketten szerintem már lenne pénz lakásra nem értem miért nem mondja. Mondjam neki én? De hogyan?

24n

2019. okt. 29. 21:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondd te, nem kötelező a férfinak felajánlania/bedobnia.

Ültestd le, mondd el neki, hogy leég régóta együtt vagytok, mit szólna hozzá, ha keresnétek egy albi közösen.

Ha nem dobod be a témát nem fog kiderülni semmi. Lehet ő is akarja, lehet ki fog bukni, hogy ő nem akar komolyabb szinte lépni. BÁrmi lehet a pakliban.

2019. okt. 29. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

Hiába ha 6 éve együtt vagytok, mivel még nagyon fiatal(ok) vagy(tok) nem feltétlen tragedia ha meg nem jött fel a téma.

Amúgy meg ha meg fel sem merült akkor nem kell kiakadni. Te is ugyanúgy felhozhatod a témát. Nincs megszabva h a férfinak kell.

Lehet ő is ezen rágódik.

Egyszer felhozod neki hogy figyi, elég régóta járunk, szeretjük egymast, lóvé van, nem akarunk összeköltözni? Praktikus lenne.

Kb. ennnyi.

2019. okt. 29. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Jó tanács: ne akard beosztani a másik pénzét :)
2019. okt. 29. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
6 ev utan, ha ennyit nem tudtok megbeszelni, akkor mit kerestek meg egymas mellett?
2019. okt. 29. 22:26
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Ülj le vele beszélgetni és kerdezd meg milyen tervei vannak veled a jövőben nézve. Téged érdekel ez a dolog, akkor neked kell szerintem feltenni a kérdést is.
2019. okt. 29. 22:48
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj de ha 6 év alatt gyakorlatilag semmilyen értelmes tervet nem sikerült megbeszélnetek, egyáltalán kérdezni kell azt, hogy ezt felhozd-e a párodnak az arról árulkodik, hogy ti gyakorlatilag összejártok dugni, de ez egyáltalán nem egy érett párkapcsolat. Én sem tudom elképzelni, hogy mit kerestek egymás mellett ha egy ilyen teljesen alap dolgot sem sikerült eddig megbeszélni, ha semmilyen fontos mérföldkőről még csak szó sem esett közöttetek. Hogy lehet így párkapcsolatban élni vagy jónak nevezni egy ilyen kapcsolatot?
2019. okt. 29. 23:09
 7/13 Savlekotő ***** válasza:
41%
6 év,és nem tudtuk kommunikálni. Digi dugi meg van,járogatunk,aztán ne h meglepődj ha egyszer csak tova lép,aki 6 év után se óhajt még össze se költözni na az 10 év után se fog,és itt borítékolom h neki kényelmes,van ingyen nő,erőfeszítés nulla..
2019. okt. 29. 23:16
 8/13 anonim ***** válasza:
17%

Ne akard annyira az összeköltözést, onnantól véget ér minden ami jó volt. Majd meglátod. Az ideális életvitel, ha külön éltek és igény szerint vagytok együtt. De nem kötelezően összezárva ahogy a tömegemberek szerint kellene, mert az mennyire jó. Hidd el, nem jó az.

Esetleg ha van pénzetek egy minimum 3 szobás házra ahol el lehet szigetelődni néha és nem kell mindig ugyanabban az 1 pici helyiségben lenni.

2019. okt. 30. 00:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Savlekötő, van benne valami, bár.... Rokonságomban volt ilyen, ők 11 év után költöztek össze, addig "jártak". Ki-ki a szülői házban élt, és összejártak dugni. 11 év után (nem tudom, mi vitte rá őket), de összeköltöztek, kb. mintha két idegen ember költözne össze. Totál motiválatlanul még elqrtak összeköltözve 5 évet, aztán amikor már semmi intimitás, semmi nem maradt az egészből, ráfejeltek beültetett iker babákkal. Azóta szép (a kirakat).
2019. okt. 30. 10:24
 10/13 Savlekotő ***** válasza:
29%
Utolsó vannak minglik igen,de közös döntés. De ahol 6 év után alap dolgok se mennek,ott bajok vannak..
2019. okt. 30. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!