Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg gáz az exeimmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz az exeimmel tartani a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Már van párom, és az exeim tudják is. Időnként írunk, vagy felhívnak. Soha nem akarnék újra semmit egyik exemtől sem, mert kapcsolati szinten a gyomrom forog tőle ha így gondolok rá. Ez így nekem teljesen jó hogy néha dumálunk, megbeszéljük kivel mi van ki hogy van aztán menjen a dolgára mindenki. Se több se kevesebb nem kell.

A nagyobb gondom abból van, hogy a párom az én telefonomról eresztett már meg üzeneteket és azóta kódolva van a telefonom, és el is dugom előle, pedig TÉNYLEG nincs rejtegetni valóm.

Gondolom féltékeny, de akkor sem tetszik nekem ez hogy az én telefonomról írjon bárkinek is.

2019. okt. 25. 07:14
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
83%

Na én is átsiklottam afelett,hogy patkány a párod... Így azért tényleg más a leány fekvése.

Amit írtam,visszavonom. Mond meg a kedves barátodnak,ha ő befejezi a flörtölést,akkor Te is befejezed az exekkel való kommunikációt. Amennyiben neki ez továbbra is így marad,akkor bizony Neked is. Ennyi. Ha egyiknek lehet,akkor a másiknak is lehet.

2019. okt. 25. 11:44
 32/41 anonim ***** válasza:
0%
Gáz. De sajna sok nő csinálja, hogy legyen tartalék, meg szívességek, és nem csak az exeikkel, hanem a pasifelhőjükkel id.
2019. okt. 25. 11:55
 33/41 anonim ***** válasza:
94%

26-os vagyok, nekem sem tűnt fel az a komment, hogy a párod sem különb (sőt).

Ugye tudod, hogy erre nem az a megoldás, hogy eltűröd és te is csinálsz hasonlókat? Vagy egyikőtök sem teszi, vagy pedig egyszerűen fcsak az időtöket vesztegetitek egymás mellett.

A véleményem tartom, vannak emberek, akiknek nem való kapcsolat. Ha ő nem tud melletted nem kacérkodni, ő is ilyen ember.

2019. okt. 25. 12:07
 34/41 A kérdező kommentje:
Itt nincs ilyen. Nincs tartalék. Ennél jobban már nem tudom elmagyarázni, hogy nem akarok semmit sem az exeimtől. Ahogy mondtam azt is hogy semmi célzást nem teszünk egymásra sem külsőt sem belsőt illetően.
2019. okt. 25. 12:07
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
#34 dehogynem, különben nem tartanátok a kapcsolatot. Mivel te dobtad őket, így ők poontzie-t remélnek ha kedvesek, te pedig szívességeket, vígaszt, és vésztartalékot látsz bennük.
2019. okt. 25. 12:21
 36/41 anonim ***** válasza:
89%

Nyugi kérdező, sokaknak tyúkszemére lépték ezzel a dologgal, ezért reagálnak így. Mély levegő, aki végigolvassa, és tudja értelmezni, az majd érdemben reagál :)

Tény, hogy sokan nem tudnak jó viszonyt tartani exszel, valahol érthető is, nem is minden esetben lehet. Én voltam az, aki írta, hogy többel is jóban van, de messze nem az összessel. Akit emberileg tartok annyira, azzal beszélek. De ezek csak és kizárólag olyan emberek, akik sose csalták meg a párjukat, és velük se csaltak meg a tudtukkal semmit (szóval ők sem voltak harmadik felek). Ilyen tisztességes embereket szeretek magam mellett tudni, még akkor is, ha párkapcsolatban nem működtünk. Volt, akivel egyszerűen elmúltak az érzések mindkettőnk részéről. Volt, akivel nem egyeztek a céljaink/életvitelünk, ami most sem változott. Totál felesleges lenne rájuk páromnak féltékenykednie. Ahogy nekem is az ő exére, mert hasonló a helyzet ott is. De lássuk be, tényleg irgalmatlanul kevés ember van, aki ennyire helyén kezeli a helyzetet. Nem csoda az előítélet, de intelligens ember felismeri, ha más helyzet áll fent.

Aki csalni akar, nem csak exszel teheti meg. Aki tartalékot akar tartani, az nem csak exét tehet be ide. Aki viszont nem ilyen, az hiába van szokatlan helyzetben, semmit se fog tenni.

Az én szememben sincs rendben, ha párod másokkal flörtöl, sőt. Jó lenne kiderítened, hogy ezt csak sértettségből, önbizalomhiányból teszi, vagy egyszerűen ilyen. Az előbbi kettőn lehet változtatni, az utóbbin nem. Lehet, hogy sokak számára nem elfogadott, hogy beszélő viszonyban vagy exekkel, de ettől még nem szabad hagynod magad zsarolni, semmibe venni. Ha nyitott a kompromisszumra, hogy te hagyod az exeket, és ő is a csajokat, akkor rendben van. Ha tovább próbál alázni, akkor nem. De ha te tudod, hogy nem teszel semmi félreérthetőt, nem csapat be senkit, akkor ne legyél bizonytalan magadban, ne hagyd, hogy bármit megtehessenek veled. De ismétlem, a kompromisszum működőképes lehet, mert szerintem egy jó kapcsolat többet ér, mint az exek. Csak azt derítsd ki, hogy tényleg jó-e a kapcsolat, amiben vagy. Mert egy rossz kapcsolatért elveszteni néhány jó havert...na az nem éri meg.

2019. okt. 25. 12:29
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit most fókuszáljunk inkább arra, hogy a párja miért is engedi meg magának, hogy nőknek tegyen egyértelmű szexuális ajánlatot? Illetve Kérdező te ezt miért tűröd? Erre még választ nem kaptunk.
2019. okt. 25. 12:36
 38/41 A kérdező kommentje:

37, köszönöm. Ugyan ez a helyzet, én is csak egy két exemmel tartom a kapcsolatot.

38, amikor észre vettem hogy miket ír, akkor gondoltam magamban, hogy várok, és majd kiderül hogy hagyja enyniben, vagy lesz folytatás. Azóta nem derült ki semmi.

Szerintem nem önbizalom hiány miatt van ez, de sértettség miatt ezek a mondatok amiket ír durva.

2019. okt. 25. 12:43
 39/41 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a párod ezzel gyakorlatilag a saját hülyeségéről letereli a figyelmet, hogy téged támad az exes témával. De saját hülyeségéért nem vállalja a felelősséget. Én azért ezt keményen megmondanám neki, hogy függetlenül a te exeidtől, ez a hülyesége nem fér bele, és ha nem hagyja abba, ott kell hagyni, mert ez nem változik. Mint mondtam, volt ilyen exem és a mai napig megfekszik a gyomrom azok az érzések, amiket keltett bennem (gyomorideg, folytonos bizonytalanság, stb.)
2019. okt. 25. 13:20
 40/41 A kérdező kommentje:

Félre írtam a számokat, 36-ra gondoltam.

Ja, megcsalással folyamatosan vádolgat, igazából én is erre gondolnék a telefon dugdosás miatt. Nekem nem titkolni valóm van, hanem előle dugom el, hogy ne tudjon írni a nevemben. Más lenne, ha arra kérném, hogy figyelj, írj már a barátnőmnek ezt vagy azt, mert most épp főzök, nem érek rá. Viszont én nem írok/teszek olyat, mint ő.

2019. okt. 25. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!