Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg gáz az exeimmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz az exeimmel tartani a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Már van párom, és az exeim tudják is. Időnként írunk, vagy felhívnak. Soha nem akarnék újra semmit egyik exemtől sem, mert kapcsolati szinten a gyomrom forog tőle ha így gondolok rá. Ez így nekem teljesen jó hogy néha dumálunk, megbeszéljük kivel mi van ki hogy van aztán menjen a dolgára mindenki. Se több se kevesebb nem kell.

A nagyobb gondom abból van, hogy a párom az én telefonomról eresztett már meg üzeneteket és azóta kódolva van a telefonom, és el is dugom előle, pedig TÉNYLEG nincs rejtegetni valóm.

Gondolom féltékeny, de akkor sem tetszik nekem ez hogy az én telefonomról írjon bárkinek is.

2019. okt. 25. 07:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
A "ha te így én úgy" viselkedés sem vezet sehova, meg kellene beszélni. Illetve érdemes lenne.
2019. okt. 25. 08:10
 12/41 anonim ***** válasza:
82%
Engem taszítanak az olyan nők, akik tartják a kapcsolatot az exeikkel, vagy egyetlen exszel is. Gondolj bele, dugott anno, ismer kívül-belül, és ez nem egészséges, ha fent van tartva a kapcsolat. Nem véletlen ex az ex.
2019. okt. 25. 08:10
 13/41 A kérdező kommentje:

Igazatok van teljesen. Pedig tényleg nem akarok tőlük semmit, soha többé. Jó nagy hülye voltam. Én meg még azt hittem hogy baráti szinten működhet. Tényleg szánalmas.

És ha azt írom nekik hogy: mostmár nem kéne beszélni többé mert kapcsolatban vagyunk és ez így nem egészséges. Nem akarok a kapcsolatomba bonyodalmakat, nem akarok feszültségeket szítani, nincs értelme beszélnünk. Így jó?

2019. okt. 25. 08:16
 14/41 anonim ***** válasza:
88%
Vagy egyszerűen csak nem írsz többet, hogy ne az jöjjön le, hogy a párod befenyített vagy csak a hisztije miatt döntöttél így, hanem magadtól.
2019. okt. 25. 08:30
 15/41 A kérdező kommentje:
Akkor mi lenne a legjobb? Ha leírom hozzá hogy magam miatt, vagy valami más?
2019. okt. 25. 08:39
 16/41 anonim ***** válasza:
75%

Ilyenkor az ember mindent mond.

De megnézném én, hogy ha valóban ez lenne fordítva, akkor te mennyire örülnél neki....

2019. okt. 25. 09:08
 17/41 anonim ***** válasza:
88%
Szimplán nem írsz nekik,nem hívod őket.Ennyi..Ha valamelyik jelentkezik,mondod neki,hogy ne haragudj,de Neked is van életed,nekem is,mindketten kapcsolatban vagyunk,vegig gondoltam és úgy érzem nem fair ez,hogy tartjuk a kapcsolatot. Párom exe is írkált,pedig férje ,gyerekei vannak,párom tel.számát akarta elkérni,párom meg írta neki,hogy ne haragudj ,de NEM. Az élettársammal szemben nem korrekt részemről. Ennyi. Majd tiltotta a csajt...
2019. okt. 25. 09:25
 18/41 A kérdező kommentje:
17, köszönöm.
2019. okt. 25. 09:37
 19/41 anonim ***** válasza:
75%

Nincs mit ☺

Bármit is teszel az életben,(ami nem csak rólad szól) mindig nézd meg a másik oldalról is a dolgokat,hogy Neked hogy esne. Ha azt érzed,hogy csak egy picit is hibádzik a dolog,elgondolkodtat,rosszul esne,akkor tudni fogod,hogy hogyan kell döntened.Tudni fogod,hogy amit előtte egyoldalúan Csak saját szemszögedből néztél és így akartál dönteni,cselekedni,az nem helyes. (Megjegyzem ez csak azokkal szemben él,akiket szeretsz,kedvelsz) Idgennel szemben egyértelmű,hogy olyan döntést hozol ami a Te javadra szolgál ☺

2019. okt. 25. 09:52
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

De hát a párja hisztije miatt nem tartaná velük a kapcsolatot :D Ha az őszinteség fáj, akkor ott baj van. Ha így döntesz, szerintem mondd meg nyíltan, miért.

Nekem alapvetően semmi gondom az ilyesmivel, ha nincs sz*r a levesben. Én több exemmel is jóban vagyok, senki semmire nem jönne rá a beszélgetéseinkből, mert SOHA nem nosztalgiázunk, nem teszünk szexuális megjegyzéseket...stb. Úgy viszonyulunk egymáshoz, mint 2 bármilyen haver. És mielőtt jönne a "hogy esne ha" párom is beszélő viszonyban van az exével. Nem esik sehogy. Ismerem, ő is ismeri exemet, nem hazudtunk egymásról soha, mindenki találkozott mindenkivel, senki nem flörtöl a másik háta mögött, nem irogatunk a másik nevében, nem is zárjuk le a telefonunkat.

Ha mindenki nyílt lapokkal játszik, akkor nincs ezzel baj. Viszont volt olyan (most már) exem, aki mikor együtt voltunk, letagadott exe előtt. Én tudtam, hogy ők találkoznak, nem zavart, ő hazudott, gerinctelen módon viselkedett. Ez nyilván nincs rendben, ezért is lett ex, és vele nem is tartom aa kapcsolatot. Akiben nincs egyenesség és tisztesség, az hagyjon békén.

Ha aktuális párom nagyon ágaskodna ezellen, akkor természetesen felfüggeszteném, de az igazat mondanám exeimnek is.

2019. okt. 25. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!