Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg gáz az exeimmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz az exeimmel tartani a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Már van párom, és az exeim tudják is. Időnként írunk, vagy felhívnak. Soha nem akarnék újra semmit egyik exemtől sem, mert kapcsolati szinten a gyomrom forog tőle ha így gondolok rá. Ez így nekem teljesen jó hogy néha dumálunk, megbeszéljük kivel mi van ki hogy van aztán menjen a dolgára mindenki. Se több se kevesebb nem kell.

A nagyobb gondom abból van, hogy a párom az én telefonomról eresztett már meg üzeneteket és azóta kódolva van a telefonom, és el is dugom előle, pedig TÉNYLEG nincs rejtegetni valóm.

Gondolom féltékeny, de akkor sem tetszik nekem ez hogy az én telefonomról írjon bárkinek is.

2019. okt. 25. 07:14
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

Kiknek írt a párod?

Ő féltékeny egyértelműen?

2019. okt. 25. 07:16
 2/41 A kérdező kommentje:
Egy két exemnek akikkel tartom a kapcsolatot, szerintem féltékeny, csak nincs mire. Én senkivel sem váltam el haraggal, néha beszélünk és ennyi, a részemről biztos.
2019. okt. 25. 07:18
 3/41 anonim ***** válasza:
88%
Téged zavarna ha a párod az exeivel tartaná a kapcsolatot,találkoznának,beszélgetnének,lezárná a telefonját,hogy ne tudd megnézni miről nosztalgiázik velük? Én nem tudom,nekem az ex azért ex,mert lezártam,nem fogom szopkodni a bréjét,hogy mi van veled,hogy vagy,kivel vagy,jó minden? Mert nem érdekel.Nem rokonom,hogy tartani kelljen vele a kapcsolatot,érdeklődni felőle..
2019. okt. 25. 07:29
 4/41 anonim ***** válasza:
82%
Engem piszkosul idegesítene ha a párom az exeivel jópofizna. Miért kell forgatni a kést a másikban azzal, hogy nyitott ajtót hagysz az exeidnek?
2019. okt. 25. 07:40
 5/41 anonim ***** válasza:
83%
En egyaltalan nem vagyok feltekeny tipus, de az elso exes csevejed utan kidobnalak. Nalam sem ferne ez bele. Aztan meg dugdosod a telefonodat is. Biztos nem magadat gyozkodod itt eppen, hogy tenylegesen nincs rejtegetni valod? Minek ezzel megalazni a parodat feleslegesen? Ha mar nem ragaszkodsz a multhoz es az exekhez, akkor teljesen felesleges oket lecsekkolni, mint valami öribarit. Nem vagytok azok.
2019. okt. 25. 07:40
 6/41 anonim ***** válasza:
86%
Exekkel való napi szintű kapcsolattartás megértem, hogy fáj neki és féltékeny miatta. Ha lennének olyan ellenkező neműek, akiket gyerekkorod óta ismersz de sosem gondoltatok úgy egymásra és nem is volt semmi, szóval ha valük tartanád a kapcsolatot, úgy nem lenne jogos a féltékenység de így kicsit az.
2019. okt. 25. 07:45
 7/41 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is kár hergelni az amúgy jó kapcsolatot ezzel. Inkább foglalkozz a jelenlegi pároddal.
2019. okt. 25. 07:47
 8/41 anonim ***** válasza:
83%
Annyi ember van ezen a qrva bolygón, én nem akarom felfogni, mit éreznek azok az emberek, akik azokkal bratyizgatnak, akit korábban éveken át dugtak meg állítólag szerettek, egy olyan nő mellett, akivel most csinálják ezt. Én sosem tartottam az exeimmel a kapcsolatot, mert okkal lett vége. Nem hobbiból szakítottunk és nem hobbiból jöttünk össze, hanem nyomós okkal. És a jó kapcsolatunk emlékét magunkban őrizzük, anélkül, hogy most látnánk azt az embert, akinek nem kellünk vagy aki már nekünk nem kellene (mint barát, sem, mert akkor vagy össze sem jöttünk volna, vagy még mindig együtt lennénk). Szerencsére a párom is így gondolja és az exei még csak nem is ismerősei. Mi nem ragadtunk a múltban. Nem érdekel, hogy hogy van az az ember, akivel nincs közös jövőnk. És főleg nem olyan áron, hogy annak rosszulessen, aki most a mindenünk.
2019. okt. 25. 08:03
 9/41 A kérdező kommentje:

Az exeim számomra úgy már nem érdekelnek mint kapcsolat, tényleg. Havonta beszélünk egyszer, vagy ritkábban. Az egyik házasodni fog, és a babára is rá vannak állva, ennek örültem is. Nem magam győzködnöm, ez 100000%.

Szimplán csak annyi, hogy jóban maradtunk, ennyi. Nincs nosztalgiázás, tényleg.

Nekem csak az nem tetszik, hogy írt a párom az én telefonomról, de ha a sajátjáról írt volna, az se tetszene, de ha nincs semmi, akkor nincs semmi.

Mindenesetre beláttam most hogy tényleg nem szép amit teszek, még ilyen szinten sem. Igazatok van. Én sem örülnék neki ha ő tartana kapcsolatot az exeivel.

DE félreértő, egyértelmű szexre utaló mondatokat ír a lány ismerőseinek, ez meg nekem nem tetszik. Exeivel nem tart kapcsolatot semmilyen szinten, de ismerőseinek ír ezt azt.

2019. okt. 25. 08:05
 10/41 anonim ***** válasza:
83%

"Soha nem akarnék újra semmit egyik exemtől sem, mert kapcsolati szinten a gyomrom forog tőle ha így gondolok rá."

Innentől végkép nem értem, miért kell még is bájcsevegni velük??? Valami köt hozzájuk még mindig, különben nem érdekelnének. Ilyen nővel találkoznák, max dugás, de semmi komolyat nem terveznék vele.

2019. okt. 25. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!