Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm, akivel 2 éve együtt élek, nem főz rám, nem mos rám, nem vasal rám. Azt mondja, hogy nekem is van két kezem, oldjam meg. Normális?
A barátnőm itthonról dolgozik, általában délután 4 órától egész késő estig. 10-ig alszik, kb egész nap ráérne.
A saját ruháinak külön szennyese is van a kezdetek óta, azokat mindig kimossa. Ha kérdezem tőle, hogy az enyéimet miért nem rakta be a gépbe, azt mondja, hogy "van két kezed, ha nem tetszik, költözz vissza az anyukádhoz"
Ha szóvá teszem, hogy az én ruháimat ki sem vasalta, de az övéin egy gyűrődés sincs, akkor is azt mondja, hogy csináljam meg magamnak. Sokszor mondja emellé, hogy attól, hogy nő, és otthon dolgozik, nem jelenti azt, hogy háztartásbeli.
A főzés akaszt ki a leginkább. Havonta 1x-2x ragad csak fakanalat, pedig minden nap várnám, hogy munka után meleg étellel fogadjon. Van a közelben egy nagyon olcsó menüs étterem és sokszor ott ebédel inkább. Ha mondom neki, hogy egy nőnek főzni kell a barátjára/férjére megsértődik, és akkor is azt mondja, hogy "menj az édesanyádhoz, aki naponta megfőz háromszor is, de én nem vagyok se a szolgád, se a szakácsnőd, vagy keress olyan lányt, akinek örömet okoz, hogy kinyalja a s*ggedet"
Máson nincs konfliktus egyébként.
Gonosz egy nő!
Még azt is el tudom képzelni róla, hogy a popókádat sem törli ki!?
Nem egészen érthető miért vagy még vele?
Neked egy olyan csajt kéne keresni aki háztartásbeli. Vagy legalábbis régimódi. Nagyon sok nőnek okoz az örömet, hogy a férje körül szorgoskodik, főz rá, de ezt nem tudod elvárni egy olyantól, akit kiráz a hideg ettől.
Ez a külön mosás amibe sokan belekötöttek inkább valami mélyebbre nyúló harc kezdetét jelenti. Amikor már dacosságból, márcsakazértsemb@*szdmeg.
Főleg ha még valami modern feministával van dolgod... Na akkor pláne fuss b+!
Ez hatalmas amit a barátnőd mond 😂😂😂
Néha nekem is tele a papucsom,hogy naponta főzök,2 naponta takarítok stb... Itthonrol dolgozom 8:00-21:00 minden nap MINDEN NAP,vasárnap is ! Mellette hajnalban bevásárolok,kutyát sétáltatok,főzök,mosok,takarítok. És amikor csilivili rend van,hazajön a párom és ledobja a ruháját a kanapéra. Én ránézek csúnyán és összehajtogatja. De amikor csilivili rend van és feljön vmi tróger xardarab pl.iszogatni és telibe okádja a wc-t,meg körbehugyozza...na akkor jön a "szivem,kesztű a fürdőben,vegyszerek a szekrenyben,végeredmény olyan legyen,mintha én csinálnám." 😂
Szivesen megcsinálok itthon mindent,de azért mindennek van határa,nem tűröm el,hogy amibe az időmet fektetem azt más semmibe vegye.
Igaza van részben a párodnak,nem cseléd.
Elöljáróban, azért te is lol vagy:
"A főzés akaszt ki a leginkább. Havonta 1x-2x ragad csak fakanalat, pedig minden nap várnám, hogy munka után meleg étellel fogadjon. "
- "Elvárod"? :O Miért nem főzöl? Képzeld, az én párom tök jól főz férfi létére, nem rám vár mert nem egy gyámoltalan tök, aki éhen hal egyedül ha nincs anyuka vagy helyi menü...
Másrészt nyilván ha mosok, rá is mosok, ha főzök, rá is főzök. De megmutattam neki és képzeld, simán el tudja indítani a mosógépet is. Jó, mi?
Furcsa a barátnőd hozzáállása, de a fenti megnyilvánulásod, miszerint te elvárod hogy főzzenek meg takarítsanak rád, és te semmit nem csinálsz, valószínűsítem, hogy nem véletlenül nem ment le a csaj csicskába és inkább csinálja így. Tök jogos.
Arra aki lóphaszt nem csinál csak elvár dolgokat by deafult, hogy őt szolgálják ki, annak én sem tenném meg ezeket, és valóban arra ott van anyukád...
Én heti egyszer főzök, egyébként igen, oldja meg mindenki magának. Én sem halok éhen, a férjem sem fog, nagyfiú már, nem egy kiszolgáltatott gyerek.
Mosni kimosok és teregetek rá, de ha ő ér haza előbb, bizony neki sem szakad le a két keze, ha elindítja a mosógépet. :)
Vasalni mindenki magára vasal, ki mit akar éppen felvenni.
Ezek szerint én is borzasztó nő vagyok. De legalább találtam egy borzasztó férfit, aki elfogad ilyennek, amilyen vagyok. :)
Majd ha itthon leszek és csak a gyermekneveléssel kell foglalatoskodnom, akkor szívesen látom el egyedül a háztartást, szívesen várom haza meleg vacsorával és küldöm dolgozni vasalt pólóban.
Amíg pontosan ugyanannyit dolgozok és hozok haza, mint ő, illetve mellette még suliba is járok esténként, addig sajnos nekem, nőként is lehet elvárásom, legyen ez bármilyen ördögtől való is sok férfi szemében. :)
nekem az exem volt ilyen. miért nincs felporszívózva, mikor anya naponta háromszor is szokott. anya nem így csinálja a húslevest. mi az, hogy maradt 2 kiskanál a mosogatóban szívem, nem szeretném ezt mégegyszer meglátni. anyánál enni lehet a földről, mi meg koszban élünk, szégyen vagy.
volt, hogy épp kész lettem a takarítással, mikor hazaért, és megkérdezte mi ez a retek.
a nőnek az a dolga, hogy főzzön de amúgy ma hotdogot ennék.
miért nincs kimosva a zoknim? melyik, amelyik az ágy alatt van, vagy amelyik a fürdőszoba ajtajában? esetleg amelyik az EBÉDLŐASZTALON?
szerintem a kérdező párja pontosan ezért nem mos a kedves "urára", mert egy anyu szoknyája alatt anyu p*****t nyaló kis g***. csak szegény csaj még azt hiszi meg tudja változtatni. sajna nem. anyu túlszerette a kis babukáját, akinek fogalma sincs róla, hogy miről szól egy párkapcs. lefogadom nem tudja hogy kell elindítani a mosógépet, mert neki még senki sem mutatta meg, ahogy a mosogatást sem, csak azt, hogy szedjen a levesből, meg hogy húzza fel a gatyáját.
Ez barátom egy idióta feminista pi...csa. Kimosták a gendernácik az agyát sajnos.
A személyisége ami visszataszító, hiszen teljesen normálisan is lehet ezt csinálni.
Igen is kedves dolog, ha segítünk egymásnak, főleg ha a másik későn ér haza. Nem a nő dolga a főzés, de lehet ezt természetesen is venni. Néha te is főzhetsz, vagy ha jó benne akkor egy normális nő örömmel főz vacsorát ha ráér.
A közös mosás is teljesen normális dolog, főleg ha otthon van egész nap. A normális párok segítik egymást és kiegészítik egymás életét.
...
Az a baj, hogy a te nőd állítom valami otthonról dolgozó divatblogger influencer modern nő, aki már csak öntudatos dacból sem viselkedik úgy, ahogy természetesen kéne. Gondoskodni, segíteni egymásnak... egy modern nőnek ez megalázó hímsovinizmus.
Ezt okozza a gendernácizmus sajnos :( Egyik legnagyobb pusztítóerő a társadalmakban manapság...
Haha szerencsére Palkovics és előljárói az írmagját is kiírtják a genderszakoknak meg a bullshit intézményeknek :D talán kevesebb agymosás tanulmányt írnak állami pénzből...
Mondom ezt abszolút antifideszesként. Sajnos a természetes egymást kiegészítő viselkedés már rég átcsapott valami egészen szörnyű feminácizmusba. Látni a kommentekből is. Ez ma már divattá nőtte ki magát.
"Az a baj, hogy a te nőd állítom valami otthonról dolgozó divatblogger influencer modern nő, aki már csak öntudatos dacból sem viselkedik úgy, ahogy természetesen kéne. "
Honnan tudod,hogy divatblogger??
Képzeld,én is itthonról dolgozom,több ezer ügyféllel,van olyan nap,hogy annyi időre sem tudok felállni a laptop elől,hogy kaját melegítsek magamnak. Nem divatlblogolok,sőt semmilyen blogom nincs. Kőkeményen ügyfelek,serverek kezelése. Heti hét nap ,naponta 5:00-22:00 között..De a párom nem egy fax,tudja,látja mennyit dolgozom. Ha egyik nap épp nincs 10 fogásos menü főzve nem kéri számon.
Mosogatni ő is tud,főzni nem,de még sose halt éhen és igen,elég 💩 hajnal 4-kor takarítani...De megteszem,mert nő vagyok és ez a dolgom....a sok majom szerint. Bár én magam miatt teszem ,mert utálom a rendetlenséget,koszt. Minden nap takarítok így szintentartás van nem ganézás. Pedig néha én is hemperegnék az ágyon/kanapén tv-t nézve,telefont nyomkodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!