Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm, akivel 2 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm, akivel 2 éve együtt élek, nem főz rám, nem mos rám, nem vasal rám. Azt mondja, hogy nekem is van két kezem, oldjam meg. Normális?

Figyelt kérdés

A barátnőm itthonról dolgozik, általában délután 4 órától egész késő estig. 10-ig alszik, kb egész nap ráérne.

A saját ruháinak külön szennyese is van a kezdetek óta, azokat mindig kimossa. Ha kérdezem tőle, hogy az enyéimet miért nem rakta be a gépbe, azt mondja, hogy "van két kezed, ha nem tetszik, költözz vissza az anyukádhoz"

Ha szóvá teszem, hogy az én ruháimat ki sem vasalta, de az övéin egy gyűrődés sincs, akkor is azt mondja, hogy csináljam meg magamnak. Sokszor mondja emellé, hogy attól, hogy nő, és otthon dolgozik, nem jelenti azt, hogy háztartásbeli.

A főzés akaszt ki a leginkább. Havonta 1x-2x ragad csak fakanalat, pedig minden nap várnám, hogy munka után meleg étellel fogadjon. Van a közelben egy nagyon olcsó menüs étterem és sokszor ott ebédel inkább. Ha mondom neki, hogy egy nőnek főzni kell a barátjára/férjére megsértődik, és akkor is azt mondja, hogy "menj az édesanyádhoz, aki naponta megfőz háromszor is, de én nem vagyok se a szolgád, se a szakácsnőd, vagy keress olyan lányt, akinek örömet okoz, hogy kinyalja a s*ggedet"

Máson nincs konfliktus egyébként.

2019. okt. 16. 15:15
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
95%

19esnek van igaza.

Fizess bejaronot.

Klasszikus szerepek meg mar reg nincsenek, miota a nok is dolgoznak.

Ennyit errol.

2019. okt. 16. 16:14
 22/53 anonim ***** válasza:
90%

Megérett a világ a pusztulásra! Ilyen alakoknak nőjük?

Mint egy hisztis gyerek. Menj vissza anyukához. Írom ezt férfiként. Adj fel egy hirdetést, hogy ingyen cselédet keresel. Fizettségképp néha megengeded hogy leszopjon.

2019. okt. 16. 16:40
 23/53 anonim ***** válasza:
84%

Régen, amikor többnyire az volt, hogy a férfiak dolgoznak, a nők pedig nem, akkor valóban nekik az volt a dolguk, hogy elvégezzék a házimunkát, főzzenek, foglalkozzanak a gyerekekkel stb. Ma viszont a nők is ugyanúgy dolgoznak, mint a férfiak, tehát ezt ma már nem lehet elvárni és nem lehet azt mondani, hogy a nő dolga.

Jelenleg nincs baràtom és még nem éltem együtt senkivel, de úgy gondolom, hogy ha beindítom a mosást, akkor persze nem csak a saját ruháimat rakom be, hanem a páromét is (ez kicsit furcsa tényleg, hogy a barátnőd csak a sajátját rakja be), ha éppen több ruhát vasalok, akkor a páromét is kivasalom vagy kiteregetem és ha nekiállok főzni, akkor kettőnknek főzök, DE tőlem ne várja el, hogy neki ne kelljen semmit se csinálnia, mert “ez a nő dolga”. Nem. Ő is szálljon be a házimunkába, néha ő is teregessen ki, mosogasson el stb.

Mondjuk a főzés az én esetemben kicsit más (lesz), mert utálok főzni és nem is nagyon tudok az egyszerűbb kajákon kívül, tehát napi szinten biztos nem fogok főzni és nem fogok a konyhába állni egész nap, akkor sem, ha összeköltözöm majd valakivel.

2019. okt. 16. 16:50
 24/53 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem normális, amiért még nem hagyott el. :-D Én már rég visszazavartalak volna a szüleidhez azzal az üzenettel, hogy nem egy gyereket akartam örökbe fogadni, egy társtól meg nem jogos, hogy kiszolgáltatja magát.
2019. okt. 16. 17:06
 25/53 anonim ***** válasza:
19%
Igaz, hogy a nőnek nem a konyhában a helye és nem egyedül kell vinni a háztartást csak azért, mert nő. De csak nekem furcsa, hogy a férfi akkor megfelelő potenciális apa jelölt ha megtudja teremteni az egzisztenciát akkor is amikor a nő otthon van mondjuk a gyerekkel, addig a nőtől nem várhatjuk el, hogy bizonyságot tegyen arról, hogy ő potenciálisan megfelelő az anyaságra mondjuk azzal, hogy gondoskodó? Egyébként meg kérdező szerintem azért egy kicsit papucs vagy és nem állsz ki magadért. Egy olyan párkapcsolatban ahol egyenrangúak a felek ott nem beszélnek így egymással ahogyan a csajod veled. Igen van saját két kezed amivel berakhatod a mosást ez tény. A hölgynek meg ugyanúgy van saját keze és lába ha mondjuk inzultálja valaki az utcán amivel megvédheti magát...Érdekes lenne ha te is úgy állnál hozzá ahogyan ő nem igaz? Amúgy meg nem kell az otthonról való munkavégzést ugyanolyannak beállítani mintha be kéne járni, mert ég és föld a különbség a kettő között.
2019. okt. 16. 17:11
 26/53 anonim ***** válasza:
91%
"A barátnőm itthonról dolgozik, általában délután 4 órától egész késő estig. 10-ig alszik, kb egész nap ráérne." - Aki ilyet ír, az még soha nem dolgozott otthonról. Ki lehet próbálni. :-)
2019. okt. 16. 17:13
 27/53 anonim ***** válasza:
17%
Ne haragudj,de gyenge vagy.A lakás a tiéd? Kifogtál egy lustaságot,már bocs.Tőlem úgy repülne egy ilyen senkiházi,lába nem érné a földet.
2019. okt. 16. 17:13
 28/53 anonim ***** válasza:
84%
27# tehát mert odaköltözött, akkor kutya kötelessége megcsinálni azt, amit ez a díszpinty nem csinálna meg érte? Remélem te sem szaporodsz, mert az ilyenek teszik tönkre a családot.
2019. okt. 16. 17:23
 29/53 anonim ***** válasza:
14%
28-as,az a dolga hogy egész nap feküdjön,meg reszelgesse a körmeit.
2019. okt. 16. 17:29
 30/53 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy a mennyiség se. Ha pl te kétszer annyit eszel mint ő, és annyit mint 5 kisgyerek összesen, akkor nem ezen fog múlni hogy lássad gondoskodó e, mert egy jó étvágyú férfinak sokkal több kaja kell mint pl két pici gyereknek. Szóval nem várhatod hogy minden nap főzzön neked szó nélkül és anélkül hogy együtt főznétek valamit. A másik a ruha. Ha télen mindennap bedobálod ax xl-es farmered meg az xl-es pulcsikat is a szennyesbe, hirtelen naponta 2-szer is moshatna, teregethetne, akkor azért tényleg egyértelmű hogy megosztjátok a munkát, és nemcsak kimos neked pár pólót...
2019. okt. 16. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!