Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm, akivel 2 éve együtt élek, nem főz rám, nem mos rám, nem vasal rám. Azt mondja, hogy nekem is van két kezem, oldjam meg. Normális?
A barátnőm itthonról dolgozik, általában délután 4 órától egész késő estig. 10-ig alszik, kb egész nap ráérne.
A saját ruháinak külön szennyese is van a kezdetek óta, azokat mindig kimossa. Ha kérdezem tőle, hogy az enyéimet miért nem rakta be a gépbe, azt mondja, hogy "van két kezed, ha nem tetszik, költözz vissza az anyukádhoz"
Ha szóvá teszem, hogy az én ruháimat ki sem vasalta, de az övéin egy gyűrődés sincs, akkor is azt mondja, hogy csináljam meg magamnak. Sokszor mondja emellé, hogy attól, hogy nő, és otthon dolgozik, nem jelenti azt, hogy háztartásbeli.
A főzés akaszt ki a leginkább. Havonta 1x-2x ragad csak fakanalat, pedig minden nap várnám, hogy munka után meleg étellel fogadjon. Van a közelben egy nagyon olcsó menüs étterem és sokszor ott ebédel inkább. Ha mondom neki, hogy egy nőnek főzni kell a barátjára/férjére megsértődik, és akkor is azt mondja, hogy "menj az édesanyádhoz, aki naponta megfőz háromszor is, de én nem vagyok se a szolgád, se a szakácsnőd, vagy keress olyan lányt, akinek örömet okoz, hogy kinyalja a s*ggedet"
Máson nincs konfliktus egyébként.
Igaza van.
"egy nőnek főzni kell a barátjára/férjére"
Én speciel kivagnalak a pitsaba egy ilyen beszólás után.
Van közös kasszánk, de az csak olyanokra megy, hogy takarítószerek, kenyér, szalámi, vaj, internet számla, vagy ha nagy ritkán főz, azt is abból veszi el.
"Ha kérdezem tőle, hogy az enyéimet miért nem rakta be a gépbe, azt mondja, hogy "van két kezed, ha nem tetszik, költözz vissza az anyukádhoz"
Ezt pl. én sem értem, már csak azért sem, mert takarékosság szempontjából is jó, ha egyszerre kimosod géppel a ruhákat, mintsem egy nap többször járatni a gépet, csak mert külön mostok. Ha nem is rakja bele a te ruháidat, de attól még szólhatna, hogy "drágám épp mosok, pakold ide te is a cuccaid". Amilyen stílusban beszél veled, nem lehettek valami jó viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!