Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan oldjam meg, hogy...

Hogyan oldjam meg, hogy együtt tudjunk lenni peteéréskor?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy amikor peteérésem van azon a héten pont délutános műszakban dolgozom,és ez minden hónapban ugyanúgy fog kijönni. Párom viszont már alszik mikor éjfélkor hazaérek mert reggel 5-kor kel. Mégsem várhatom el tőle,hogy felkeljen és a 100%-ot nyújtsa. Múlt hónapban hétfőtől volt peteérésem /most is így lesz/ tehát a hétvégék eleve kilőve. Egyszerűen semmi megoldást nem látok rá. Műszakot váltani nem lehet,gondoltam,hogy azon a héten kiíratom magam táppénzre ,erre beteg lettem ma ,így már ezt sem játszhatom el ,2 hét már nem megengedett nálunk.

Valaki tud bármi megoldást erre? Azon kívül,hogy majd jön ha jönni akar,!,mert peteérésen kívül igen kevés esélyt látok rá. Múlt hónapban felkeltettem és hajnalban voltunk együtt,háááát,,kész kínszenvedés volt,azt meg nem akarom,hogy muszájból kelljen.

Köszönöm szépen

2017. jan. 30. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha hètfön van ovulációd ès vasárnap este együtt vagytok az mèg úgy jó is lehet, hiszen a spermiumok akár 72 óráig is èletkèpesek. Tehát van esèly, hogy megvàrják a petèd.
2017. jan. 30. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Szabi egyikotoknek? Nyilvan jobb lenne neki ha Te most elotte levo heten tp-en vagy.

2. Fennmarad.

Mas nincs.

2017. jan. 30. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Mi sem egy idösikban élünk,mert sokat dolgozik,ügyel a férjem.Én szintugy.

Nálunk a felkeltéssel nincs probléma,szerencsére ö mindig készen áll rá.De olyan is volt már hogy meglátogattam a munkahelyén.Vagy "rosszul lett" és haza kellett jönnie.De persze másnapra már jobban lett.

Mondjuk mi ezt nem eröltettük tul,csak akkor csináltuk amikor kivántuk is egymást.

Nekünk igy 6.honapban összejött a baba.Annyi hogy én figyeltem teszttel a peteérésemet hogy ne löjjük el feleslegesen a lehetöségeket.

Kirtartás és legyetek kreativak!

2017. jan. 30. 09:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én peteéréérés előtt két nappal estem úgy teherbe hogy abba a hónapba csak egyszer tudtunk együtt lenni..
2017. jan. 30. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Hat ez nagyon illuziorombolo...
2017. jan. 30. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem uhval követtük a pé-t.A férjem műszakban jár.Sokszor esett úgy az ovu hogy ő épp dolgozott (24órában).Akkor előtte mg utána voltunk együtt.Egy idő után direkt nem is mondtam h mikor van\lesz ovu csak elcsábítottam

Egyébként soha nem voltunk együtt muszájból csak ha mind2őnk kívánta.

2017. jan. 30. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

A volt párom mindig hajnali 2 re járt dolgozni(élelmiszet szállított) Én minden 2 héten délutános voltam tehát este fel 11 re értem haza, mindig elaludt elobb de heti 2x 3x mindig felkelt arra a kis idore amig egyuttvoltunk.

Nem gondolom,hogy a párod részérol ne lenne megoldhato, hogy felkeljen amikor hazaersz elvegre nem minden nap kell.Főleg ha babat szeretnétek.

2017. jan. 30. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!