Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nők miért hagynak el általáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hagynak el általában akkor amikor egy nehezebb időszakon mész át?

Figyelt kérdés

Például az előző barátnőm akkor ábrándult ki belőlem amikor pánikbeteg lettem. Pedig elég hamar kijöttem belőle, néhány hónap, igaz gyakran jártam vizsgálatokra úgy egy évig, ám ez nagyon zavarta őt.

A jelenlegivel pedig ismét ott tartok, hogy egy nehéz 6-8 hónapon vagyok túl egy betegség okozta depresszió miatt, és máris minden megbomlott, már nem ugyanaz a hozzáállása. Pedig az én érzelmeim töretlenek.

Vagy csak én vagyok olyan idióta aki azt gondolja, hogy az érzelmeknek jóban-rosszban ugyanolyan erősnek kell lenniük?

2019. okt. 10. 20:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Az ég áldjon meg, Kérdező. Mit kellett volna csinálnia, ha nem érezte jól magát a kapcsolatban?

A párkapcsolat nem csak a szexről szól, de az emberek általában próbálkoznak, mire találkoznak olyannal, akire rá merik bízni a sorsukat, és szeretnének vele együtt lenni örökre.

Azért elég sok türelmi időt adott Neked a lány, ha egy évig nem dolgoztál... én a második nemdolgozós hónapban (amikor már kórhàzban se vagy csak otthon) végeztem volna.

2019. okt. 11. 09:05
 22/26 A kérdező kommentje:

21

De miért is?

Anyagiakban sosem támaszkodtam rá. Sőt inkább ő rám.

Akkor miért zavarta, hogy állandóan otthon voltam? Én örültem volna hogy több időt tudunk együtt tölteni.

2019. okt. 11. 09:09
 23/26 A kérdező kommentje:

21

Amúgy te az életben eddig szerettél valakit?

Mert te is olyan funkcionális pszichopatának tűnsz mint a nők többsége....anyagias, érzéketlen, magának való, felszínes kis hárpiábak. Bocs ha nem az vagy, csak az írásod alapján ez jön át.

2019. okt. 11. 09:14
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Már írtam korábban a páromról. És igen, szerettem az életben valakit, de nemdolgozó pasival nem járnék. Ez pszichopátia?
2019. okt. 11. 09:59
 25/26 A kérdező kommentje:

24

De az nem mindegy, hogy miért nem dolgozik.

Most összejössz egy multimilliómos ember sarjával akinek ömlik ki a pénz a házból és ő nem dolgozik de téged meg elhalmoz dolgokkal az nem zavarna gondolom.

Az én esetemben is ez volt. Keményen dolgoztam előtte, sok pénzt félretettem szóval kiérdemeltem az 1 év pihenést.

Nem értem mi bajod lehet ezzel hacsak nem irigységből vagy ilyen, hiszen gondolom te is szeretnél egy évet lazítani ha az anyagiak megengednék.

2019. okt. 11. 10:11
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy az első posztod és a kommentjeid alapján már borítékoltam, hogy az első kritikusabb kommentelőt nekiállsz sértegetni.

Eddig ezeket sikerült rólam mondani: anyagias, felszínes, funkcionális pszichopata, pénzéhes, rideg, irigy.

Mért is? Mert az interneten feltettél egy kérdést, és leírtam rá a véleményem? A nőkre àltalánosítasz, játszmázol. Én nem csodálom, hogy itt hagytak.

Amúgy igen mellényúlsz az összes felvetéseddel. A milliomost is kirúgnàm, ha otthon semmitenne, nekem nagyon fontos, hogy valaki dolgozzon, egyrészt mert a saját munkámat is imádom, másrészt mert a pénzt bármi elviheti, és akkor mit kezd a család egy életkèptelen, pánikbeteg, depressziós családfővel?

Ha meg ezekre nem gondol egy nő, akkor azt kapja (és jogosan), hogy hülye, mert a semmire szül. Arról nem is beszélve, hogy a vergődő, tehetetlen embereket én nem bírom, főleg ha még sajnáltatják is magukat, aztán random kitámadnak a kis várukból, ha a másik nem úgy táncol, ahogy fütyülnek.

Párkapcsolathoz egészséges psziché kell, kezeltesd Te is a betegségeidet, járj pszichoterápiára, találd meg önmagadban azt a támasztékot, amit most mások nyakába kapaszkodva keresel, és akkor nem fogsz másokat a párkapcsolatban maradásért zsarolni, és egy vagy két ember döntése miatt egy egész nemre általánosítani.

2019. okt. 11. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!