Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan akinek a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leiyla kérdése:

Van itt olyan akinek a szerelem mentette meg az életét vagy átsegítette valamilyen nehezebb időszakon?

Figyelt kérdés
2019. okt. 3. 02:00
 1/5 Rockarc ***** válasza:
83%

Az ellenkezojere mar jo par peldat. A kerdesedben felvetett forgatokonyvet meg legfeljebb filmben lattam.

43F

2019. okt. 3. 02:24
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem konkrétan a szerelem hanem a döntéseim amiket akkor hoztam. Pl elköltöztem otthonról ami nagyon jót tett nekem. De ha bárki is azt várja el hogy a szerelem majd meggyógyítja a depresszióját vagy a megfelelési kényszerét a szüleivel szemben vagy az önutálatát akkor az csalódni fog, ahogy én is tettem. Ezek a piszkos melók sajnos mind rám maradtak és én kellett folyton mélyre nézzek meg önismeretet gyakoroljak, hogy egyáltalán lássam mi a baj
2019. okt. 3. 06:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen és nem.

Sokat segített nehéz időszakokban, hogy mellettem a párom, támogat, meghallgat. A tudat is jót tett, hogy (például) nehezen találok új munkát, a régi helyen egyre több a stressz, de a magánéletem stabil és nyugodt.

Ez persze nem egy pár hetes, rózsaszín ködös szerelem, hanem egy évek óta tartó házasság.

De ha éppen padlón vagy, valami nem működik az életedben, azon nem fog segíteni, ha hirtelen betoppan valaki az életedbe. Sőt, akár fokozhatja is a feszültséget!

2019. okt. 3. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:
15 év alatt annyi szar időszakom volt (nehéz felmondás, mert imádtam a munkám, de napi 5 órát utaztam és az egészségem ment rá, műtétek, teherbeesési problémák, családi viszály). Ha nincs a férjem, biztosan sokkal nehezebb lett volna.
2019. okt. 3. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
62%
Ja a nőnek akinek a szeretője voltam, egy nehéz időszakán átsegítettem mikor szar volt a házassága és hülye a gyerekei..
2019. okt. 3. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!