Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nők miért hagynak el általáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hagynak el általában akkor amikor egy nehezebb időszakon mész át?

Figyelt kérdés

Például az előző barátnőm akkor ábrándult ki belőlem amikor pánikbeteg lettem. Pedig elég hamar kijöttem belőle, néhány hónap, igaz gyakran jártam vizsgálatokra úgy egy évig, ám ez nagyon zavarta őt.

A jelenlegivel pedig ismét ott tartok, hogy egy nehéz 6-8 hónapon vagyok túl egy betegség okozta depresszió miatt, és máris minden megbomlott, már nem ugyanaz a hozzáállása. Pedig az én érzelmeim töretlenek.

Vagy csak én vagyok olyan idióta aki azt gondolja, hogy az érzelmeknek jóban-rosszban ugyanolyan erősnek kell lenniük?

2019. okt. 10. 20:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azt írod "párod" (előző vagyok), de kit nevezel annak?

Nekrm volt 4 kapcsolatom, de csak a mostanit hívom páromnak, akivel családot alapítottunk. Ha ő most lebetegszik, nem hagyom el, ez egyértelmű. De ha a 2. randin kiderült volna egy krónikus betegsége, akkor nem lett volna moràlis kötelességem vele maradni.

2019. okt. 10. 22:48
 12/26 A kérdező kommentje:

11

De nem második randi volt. Mindkét esetben 2-2,5 év után jöttek elő ezek a problémák. Szerintem az már elég hosszú kapcsolat ahhoz, hogy az ember támogatón álljon a párjához ha az nehezebb időszakon megy át.

Mert ha nem így történik akkor mi értelme van az egész párkapcsolatosdinak? Csak a szex? Vagy mert az a norma?

Egyáltalán nem értem.

2019. okt. 10. 23:07
 13/26 anonim ***** válasza:
96%

2 éves kapcsolat azért nem olyan régi.

Nehéz így hozzászólni, pl nem tudjuk, a barátnőd életét hogyan érintette a depresszió, miben változtatta meg, hogyan viselkedtél vele, hogyan romlott meg.

Ettől függetlenül nyilván Te sem akarod, hogy valaki irgalomból legyen Veled. Akár ha nem éri meg neki a bonyodalmat a kapcsolat, akár az adott probléma bírhatatlan számára, vagy a rendbe hozás iránti próbák kudarcba fulladtak, a megoldás az elmenés.

2019. okt. 10. 23:27
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

A párkapcsolat lényege nem az, hogy pótolja a Magaddal hozott hiányokat, es a másik anyád helyett anyád legyen és helyresimogassa főállásban a lelked.

Ez egy éretlen és nyomorító hozzáállás, amitől menekül mindenki, aki már volt ennek áldozata.

2019. okt. 10. 23:29
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek. Én sem szeretnék a nyakamba venni egy lelkileg gyenge embert,akinek ilyen 8-9 hónapig tartó mélyrepülései vannak.

Ezt olvad el kérlek : [link]

Ebből én halmozok,mert dohányzok,fogamzásgátlót szedek,nő vagyok,szívemmel van gond (aorta regurgitáció),folyamatos stresszben élek,vannak piszok sz*r napjaim,de soha nem süllyedek hónapokra az önsajnálat bugyraiba. Attól nekem nem lesz jobb,a páromat meg egyenesen kiidegelném vele. Egy alkalommal nullázták ki az agyam pszichiátrián 2 hétre,majd a gyógyszereik az utána következő 2 hónapban ,soha többé.(pánikbetegség) A rohadt nyugtatóiktól függővé váltam.A napi max1 szemből napi 4-5 lett,aztán elvonó. Köszi,engem nem tesznek többé zombivá,nem vagyok olyan életképtelen,hogy saját erőmből ne tudjak ezeken felülemelkedni.

Sajnos igazat adok a barátnőidnek,ők úgy akarnak Veled lenni,élni,mint más normális párok.Egy pánikbetegség 8 hónapon keresztül azért...sok... Ha már egy család lennétek,akkor persze sok-sok,sőt irdatlan nagy türelemmel ezt lehet tolerálni,de egyéb helyzetben ezt senkitől se várd el.

2019. okt. 11. 07:07
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy és hány évesek voltak a barátnőid, amikor elhagytak? Tudod a barátnő egy elég laza kapcsolat. Nincs örök hűség, jóban-rosszban. Annyi az erkölcsi kötelessége, hogy szakítson veled, mielőtt mással kezd.

Pszichés beteggel nehéz az élet, ha súlyos, akkor egyenesen pokol. Túl sokat vársz el, de mit adsz?

2019. okt. 11. 07:14
 17/26 A kérdező kommentje:

16

27, illetve 32 voltak a barátnőim. Én is.

Hát akkor tényleg értelmetlen egy kapcsolat, tényleg csak azért van mert az a társadalmi norma, egy bevett szokás.

Ha nincs egy minimum ami elvárható lenne a másik féltől, akkor tényleg csak a szex miatt vannak együtt az emberek. Egy kis élvezetért. De a szexhez nem muszáj párkapcsolatban lenni.

Vagy esetleg mert feleződnek a költségek?

Juj, nagyon kiábrándultam ebből az egészből. A gáz csak az, hogy az emberek többsége a barátságot is így fogja fel, nincs semmi erkölcsi kötelesség, semmi sem elvárható. Fujj.

2019. okt. 11. 08:32
 18/26 A kérdező kommentje:

15

De a pánikbetegségem csak 3 hónapot tartott, utána viszont egy évig nem dolgoztam mivel volt megtakarításom bőven. De nagyon idegesítette őt, hogy mindig otthon vagyok. Mikor ezt megtudtam, nagyon elképedtem (mellesleg csak a facebook beszélgetéseiből tudtam meg azt, hogy mennyi minden irritálta őt velem kapcsolatban, még a legártatlanabb dolgok sem tetszettek neki velem kapcsolatban, már majdnem hogy gyűlölt, hogy létezem). Ennyire őszintétlen kapcsolatban élni szánalmas. Legalább mondta volna el, hogy tudjam lezárni én, ne éljek képzeletbeli szerelemben.

Irtó kegyetlen, érzéketlen világot élünk. És látszólag az embereknek ez bejön, nem szomorkodnak miatta.

2019. okt. 11. 08:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok. Volt ilyen barát barátnőm..volt... Eleinte csak napi pár órában zudította rám a problémáit,majd ezután reggel 5-tól éjjel 2-3-ig állandóan. Ezt 7 hónapig bírtam. Családom,kis gyerekem volt abban az időszakban és ő a családomra fordítható időmet rabolta...mert ha a telefont nem vettem fel,megjelent nálunk és nem vette észre magát,hogy pl.reggel 8-kor jött és este 10-kor még ott ült. Leépítettem. Nem bírtam tovább. Baratok voltunk de a barátság nem egyenlő azzal,hogy az egyik fél folyton a nyűgjét tolja a másik nyakába,panaszkodik,siránkozik a hangulatingadozásai miatt. Egy barátság hasonló egy kapcsolathoz. Mindkét fél ad és fogad ugyanolyan mértékben.
2019. okt. 11. 08:50
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az tényleg nem volt korrekt tőle,hogy nem jelzett Neked csak sunnyogott és a hátad mögött kibeszélt ,ahelyett,hogy Veled beszélte volna meg.

De igen,ilyen világot élünk. Annyit várjunk el a másiktól amennyit mi is adni tudunk. És annyit adjunk,amennyit kapunk is. Ne többet,ne kevesebbet.

És soha ,de soha ne add tovább a legféletetteb titkaidat,ne nyílj meg teljesen senkinek,mert most már nincsenek igaz barátok,haverok vannak,de ők nem barátok.

2019. okt. 11. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!