Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Friss kapcsolatban ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatban ha nagyon fáradt vagy is el mész hozzá este munka után, hogy lásd?

Figyelt kérdés
Mások hulla fáradtan el mennek csak egy puszi erejéig is a lányhoz nekem viszont egyszerűen már csak arra van energiám, hogy haza menjek és be dőljek az ágyba. Velem van a baj igaz? Tudom, hogy ilyenkor arról kellene szóljon a dolog, hogy megvagy őrülve a másik iránt és mindent megtenni, hogy lásd de azért mikor le nyomok 15 óra melót és le jövök a tetőről már inkább csak aludni tudok. Ti mentek minden áron?

2019. aug. 15. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
15 óra munka után ez teljesen érthető. Viszont! Ha rendszeresen ennyit dolgozol, nem fogsz tudni párkapcsolatot kialakítani.
2019. aug. 15. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tel jesen ért hető hogy ennyire fáradt vagy és nincs ked ved meg látogatni.

:)

2019. aug. 15. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Párommal 4 és fél évig 200 km-es távkapcsiban voltunk (utána összeköltöztünk 6 és fél éve együtt vagyunk). A két város között félúton taliztunk minden héten. Az egyik alkalommal 24 órás munka után találkoztunk. Munka után hazament, rendbe tette magát, utazott oda 110 km-t, majd együtt voltunk kb 9 órát, majd vissza 110 km-t és kb este 9-re ért haza.

Nem lehet felróni neked, ha alvás után találkoztok. Csupán írtam az én példámat, hogy párommal volt egy ilyen alkalmunk is.

2019. aug. 15. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon emberfüggő. 12 óráztam és sokszor az éjszakát a párommal töltöttem. Sokszor hazamentem aludtam, éjfél körül ébredtem és kocsiba vágtam magam irány a páromhoz 60 kilométer. Jó én sokáig bírtam hogy 48 órákat fel voltam folyamatosan. A szervezetem hozzá szokott, hogy merülök, akkor adott egy adrenalin bombát. Az olyan volt mintha akkor keltem volna fel.
2019. aug. 15. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

El. Akkor volt csak igazán a nap fénypontja, h láthattam...

32/f

2019. aug. 15. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!