Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mivel viszonozhatnam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel viszonozhatnam?

Figyelt kérdés

A pàromrol van szó,nagyon mérges vagyok rá.Defektes lett a biciklim és persze mindenkinek a sz.rja fontosabb mint mi (a család).Sétàljunk az oviig az iskolàig a gyerekekkel.Nem lenne ezzel gond ha nem szakadna most is az eső meg nem lenne messze.Se esőkabàtom se esernyőm nincs.Múltkor is így jártam akkor kemény 4 napba telt neki mire odaért hogy megcsinálta a bicom.Annyibol jo volt hogy vegig jo idő volt.Tudom elvihetném a biciklészhez de ahh nálunk nem lehet pénzt adni ki ilyenért amit ő is megtud csinálni.Elegem van ebből a hanyag nemtörődöm stilussal,miközbe azthiszem én mindent megteszek,sokszor àtlag felett is csak hogy kedveskedjek vagy neki jo legyen.Most is megvolt fàzva 1,5 hétig és majdcsak a halàlàn volt.Egy coldrexet nem bírt magànak csinálni.Teljes mértékben kiszolgàltam,semmit nem kértem tőle,had pihenjen ès ezt kapom vissza.Sajnos ugyan ez van mindennel.Tavaly azt mondta nem vàllal el mindent hogy haladjunk a hàzzal mert évek óta építkezésbe vagyunk,közbe végig dolgozik,dolgozott és semmire nem haladunk.Mindenkinek mindent elvàllal segít szívesen,de hogy a fűtést csinàlnànk.Semmi fűtésünk sincs így lassan október elején,és nem érti mi bajom van.Tegnap is halottam hogy ujabb munkàkat beszél le..végig ebben a honapban meg egesz oktober közepéig.(ezeket du ként és hétvégén csinalja).Holott màr 1,5 éve megvan a pénz mindenre..csak ideje nincs sose.Akkor a mi dolgaink mikor lesznek soron?Tudom..màr tudom hogy full hülye vagyok hogy így àllunk,de nemtudom màr mit tegyek.A mai nap telt be végleg a pohàr,és igen kimondom ha ő ilyen velem,velünk akkor én is ge.i akarok lenni vele,nem főzni rà,nem mosni rà egy jo ideig,azon is gondolkozok hogy külön szobàba cuccolok,hàtha észrevenné magát.

Visszaolvasva szànalmas az egész..köszi ha elolvasod.

2019. szept. 26. 11:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
furcsa, hogy valakinek nincs ernyője, esőkabátja, főleg, ha van gyereke is...
2019. szept. 26. 12:16
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

Kerékpárral kapcsolatosan. Azonnal megcsinálnám. Mindig van egy tartalék belső itthon. (sosem ragasztók, egyből kuka.)

Nem főzől, mosol stb. rá? Lehet, hogy olaj lesz a tűzre.

2019. szept. 26. 12:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt mindenképl oldd meg, hogy a gyerekek fütött lakásban legyenek. Utána úgy ölitek egymást a férjeddel, ahogy akarjátok. Amúgy nem lenne célszerûbb elválni, ha ennyire nem megy együtt?
2019. szept. 26. 12:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy 300ftos esőkabátot, az istenért.

A férjeddel meg ülj le beszélgetni, és mondd el, mi bajod van vele. Ne fenyegesd.

2019. szept. 26. 12:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik a kapcsolatotok kezd válságba kerülni, a fentiek már csak a tünetek... s bár nem írtad le, de valószínűleg már más sem stimmel. Üljetek le megbeszélni és döntésétek el meg akarjátok-e menteni a kapcsolatotokat, vagy jobb elengedni a másikat. Így akartok leélni egy életet? Valakinek változtatnia kell (valószínűleg neked is), ha meg akarjátok menteni a dolgot.
2019. szept. 26. 12:57
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

Bocs, de 🤣...

Nincs esőkabát, nincs esernyő és busz sem jár arra?

Egyébként vidd el megcsináltatni a biciklit és pont. Ha nem tetszik neki, akkor mondd meg, hogy nem fogsz ezért fél évet könyörögni.

Gondolom nyomorult azért vállal be minden melót, mert kell a pénz. A házfelújítás nem csak párszázezer forint, szóval ezt a részét megértem.

Te meg legyél önállóbb, amit meg tudsz csinálni/csináltatni, azt csináld meg!

2019. szept. 26. 13:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én itt valamit nem értek.Ha a bringát megcsinálja,attól az eső el fog áztatni azon is ha nincs esőkabátod.

De a fűtést tényleg csináltassátok meg,mert itt van mindjárt a tél.A külön szobába cuccolás nem old meg semmit.

2019. szept. 26. 13:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
És miért az a kérdés, hogyan állhatsz bosszút?
2019. szept. 26. 13:25
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
Ha jól értem, akkor halálra dolgozza magát, a házfelújításra sincs pénz, te meg azon gondolkozol, hogy hogy szívasd meg?
2019. szept. 26. 13:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Azért nincs esernyőm mert na..én nem szeretek tudok úgy biciklizni hogy viszem a gyereket meg 2 szatyrot meg mèg egy kézzel fogom az esernyőt is,régen elestem így en azóta nem reckirozok.Esőkabàt..most vettem gyors..de ezt is ő igergeti 1 éve..a munkahelyéről tudna nekem hozni,de valahogy ez is elmaradt mindig.Tudom a biciklivel is megàzok de csak gyorsabban megjàrom a dolgaim vele mint gyalog.Valaki írta hogy öljük egymást...nem szoktuk ezt csinàlni,én kifejezetten csendes ember vagyok,és ha bajom is van főleg nem a gyerekek előtt rendezem el a dolgokat.Csinálnàm en a fűtést de hogyan?Nemtudok beszerelni egy kazànt meg a radiàtorokat.Azt hiszem nem is az én dolgom lenne.Azt is kértem többször mutassa meg hogyan tudom kicserélni a gumit vagy a kereket megcsinàlnàm en magamnak ha tudnàm.Igen kell a pénz a hàzra de sokszor ingyen megy dolgozni,segíteni ide oda ismerősöknek.Van félretett pénzünk is,nem napról napra élünk.
2019. szept. 26. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!