Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan viszonozhatnám teljes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viszonozhatnám teljes szívből az érdeklődését, ha egyszer ütközik az értékrendemmel a kialakult helyzet?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel nagyon vonzódunk egymáshoz, támogató, odaadó, figyel rám, és tudom, hogy szeretne megismerni. A gond ott van azonban, hogy míg nekem szétesőben van a kapcsolatom, neki is van barátnője. Nem tudom az ő kapcsolatuk milyen, amikor mesél magáról, őt sosem említi, fair ez így? Nem szeretnék annak a lánynak rosszat, még ismeretlenül sem. Mit tennétek ebben a helyzetben? Ugye ti sem vennétek komolyan addig, amíg nem szakít ő sem?

24 N, 26 F

2017. júl. 12. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem venném komolyan, hanem szóba sem állnék vele.

30/f

2017. júl. 12. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Addig semmikép nem venném komolyan, mert ez nem is fair meg nem tenném tönkre senkinek sem a kapcsolatát vagyok olyan egyenes ember!
2017. júl. 12. 15:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, köszönöm a válaszokat!
2017. júl. 12. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Messziről elkerülöm az olyat, aki a párja mögött másnak teszi a szépet.
2017. júl. 12. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:

én csajként hasonló helyzetbe kerültem.

a pasinak élettársa van évek óta, nagyon lemondóan beszélt róla, mint aki szakítani készül.

velem viszont kedves volt, és flörtölt.

de szakítani a mai napig nem szakított.

a legdurvább az volt, hogy mikor mondtam, ez nekem nem okés, hogy 3-an vagyunk, és ha engem akar, akkor szakítson, erre azt felelete, hogy soha nem akart tőlem férfiként semmit, és letagadott mindent, és azóta szóba sem áll velem.

vigyázni kell!

én naiv voltam, elhittem, amiket mondott, de rémálmaimban sem gondoltam volna, h. mindent visszavon és letagad.

ha a barátnője háta mögött ezt csinálja, az számodra legyen intő jel, és vedd úgy, ha ti összejöttök, simán megteheti veled is, hogy titokban más nőkhöz közelít.

az ilyennek nincs gerince.

2017. júl. 12. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis eszed,semmit sem kell viszonoznod.Majd ha a pasi miattad szakít.Bár még akkor sem tuti a megbízhatósága.
2017. júl. 12. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!