Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, kedvelitek a borostás férfiakat? És mi a helyzet a bajusszal, szakállal?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményekre: szexis, férfias dolog számotokra a borosta vagy igénytelenséget, ápolatlanságot tükröz? És mennyire igaz az, hogy a bajuszos, ill. szakállas pasik nem nyerők?2017. febr. 24. 09:04
1/16 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a szakállas pasik. Néhány borostás is tetszik és szerintem szexi és férfias.
A bajuszt, viszont, nem szeretem.
2/16 anonim válasza:
A szakáll és bajusz tetszik, ha ápolt, és nem hatalmas. A borostát nem szeretem, borotválja le rendesen, vagy növessze meg. Ez persze arra vonatkozik, ha direkt borostásan megy mondjuk egy rendezvényre is. Ha amúgy borotválja, csak estére valamennyire megnő, az oké.
3/16 anonim válasza:
Iszonyatosan érzékeny az arcbőröm, így a borosta szóba sem jöhet, azonnal kipattogzom tőle egy sima csókolózás után. A bajusz nem jön be, max jó fazonú szakállal egybe növesztve. A szakáll, ha nem túl nagy (vagyis nem lelógós) és ápolt, akkor bejön, bár még sosem volt szakállas pasim :)
5/16 anonim válasza:
A borosta lehet szexi,van akinek kifejezetten jól áll,esetleg még a körszakáll is.
6/16 anonim válasza:
A bajusz nem tetszik, a borosta es a szakall igen.
7/16 anonim válasza:
A borosta oké, a szakáll még elmegy, ha nem túl hosszú, a bajusz egyáltalán nem jön be.
8/16 anonim válasza:
A borosta van akinek jól áll és nincs vele bajom. A szakáll van akinek jól áll de nem járnék szakállas pasival mindegy mennyire ápolt. A bajusz az öregeken kívül mindenkinek hüly.én áll szerintem és még véletlenül se jönnék össze bajuszos pasival.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sejtettem, hogy a bajusz főleg lehúzásokat fog kapni.
2017. febr. 24. 10:40
10/16 anonim válasza:
Én a borostát nagyon szeretem, felizgat. Mindig csalódott vagyok, amikor a párom megborotválkozik... sokkal férfiasabbnak tartom borostával.
A bajuszért és a szakállért viszont egyáltalán nem rajongok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!