Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a helyzet a Rondarandi.hu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyzet a Rondarandi.hu oldallal?

Figyelt kérdés
Teljesen vége az oldalnak, vagy átmeneti a hiba? Esetleg rossz linket próbálok megnyitni? Más társkeresőn még válaszig se jutottam el, itt hátha lenne valami esélyem (előre szólok, hagyjatok légyszi a "próbálkozz a való életben" szövegekkel). 23F
2017. febr. 21. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de wow nem is tudtam hogy ilyen létezik. Nekem is ott kéne próbálkoznom, remélem nem zárt be. L
2017. febr. 21. 19:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Most ugrott be, hogy én még valamikor tavaly december környékén is ránéztem, és akkor is ugyanaz volt az eredmény, mint az előbb. Nem tudom, miért, pedig ez egy olyan társkereső lehet, aminek van értelme is.
2017. febr. 21. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
"van értelme is" Na ezért szűnt meg.
2017. márc. 5. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, erről az oldalról én még nem is hallottam. Miről szól ez? Mi az hogy rondarandi? Ronda nők vannak fenn? :D
2018. márc. 7. 10:25
 5/6 anonim válasza:
Ugyan olyan komolytalan, mint a Badoo és társai. Csak itt még pénzt is fizetsz, hogy írhass. :((( Alapból az a gond, hogy a mai férfiak azt várják, a nő udvaroljon, hódítsa meg őket.
2019. febr. 27. 21:47
 6/6 nagybotos ***** válasza:

Egyes társkeresőknél lehet átutalással fizetni. A Bankkártyád adatait NE add meg.

A twoo.hu társkeresőn vagyok, csupa valódi nővel találkoztam. Ez a Legjobb!

2019. nov. 2. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!