Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkban sok embernek nem lesz soha párja? Azért változott a helyzet, mert (lent)?
Régen kb mindenki megtalálta a párját, hanem is az ideálisat, de volt valakije.
Napjainkban a közösségi média és a hd magamutogatás térhódítása miatt félelmetesen nagy igényeik vannak az emberek, főleg a nőknek.
Néhány nő ártatatlan kisgyerekeket is képes lenne megölni csak hogy előnyös fényben tűnjön fel közösségi médián, és ehhez kell egy jó pár.
A jó nők alapból válogathatnak, megkaphatják a legjobbat, a rondák meg azért akarnak fullos férfit mert kompenzálni akarják a saját nyomorukat.
FIGYELEM! ezeket nem tényszerűen mondtam! Ezek csak az én véleményeim, várom másokét is.
"Néhány nő ártatatlan kisgyerekeket is képes lenne megölni"
azért ez brutális duma
a többi pedig feltételezés
Szerintem azért alakult ki ez a helyzet, mert a férfiak is el lettek tárgyiasítva. Szexuális tárgyakká letettek degradálva, amire nem készített fel benneteket senki.
Alkalmazkodás meg nehezen megy. A nőknek ennyivel könnyebb: ők már szinte a menstruációs tájékoztatót mellé megkapják, hogy nekik nem elég azok amik, fétiseket kell kiszolgálniuk, mert a szebb előnyösebb poszton kezd, több előnyhöz jut.
Ó hidd el a férfiaknak is hatalmsak az igényeik.
L
"Régen kb mindenki megtalálta a párját, hanem is az ideálisat, de volt valakije. "
Ez a legnagyobb baromság ezen az oldalon, amit ma olvastam!
Most sokkal több esélyed van párt találni, mint mondjuk 20-30 éve volt. sokkal több a lehetőség.. Csak meg kellene tanulni használni azokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!