Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek számít hogy a párotok, hogy jön ki a saját szüleivel? Az a jó ha megértik egymást, vagy ha elhidegült a kapcsolatuk?
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 19:08
11/12 anonim válasza:
Nekem az számít hogy rendezett legyen, mindegy milyen irányba. Ha sikerült kialakítania egy egészséges, szeretetteli viszonyt a szüleivel, amiben lezárult a felnőtté válás részeként a leszakadás de még mindig bizalmas a kapcsolatuk, az jó, az ideális családban megértik és szeretik egymást a családtagok. Ha valami múltbéli konfliktus, bántalmazás miatt minimálisan vagy nem tartják a kapcsolatot, az is jó, nyilván nem ideális, de nem minden szülőt lehet szeretni és tisztelni. Aminek nem örülök az a folyamatban lévő dráma, ha még nem jelölték ki a határokat és folyamatos a konfliktus, pláne ha ebbe valahogy én is bele vagyok keverve.
12/12 anonim válasza:
Nekem őszintén édes mindegy,nem az én dolgom, ilyenekbe nem szólok bele, nem tartozik ràm. Az a lényeges szàmomra, hogy ne jàrjon a nyakunkra senki , ne akarjanak beleszólni az életünkbe és akkor rendben van a dolog. Hàla égnek ilyen gond nincs.
A férjem jóban van anyukàjàval, havi 2x ugrik àt meló utàn 1-1 óràra dumàlni, évente egyszer jön hozzànk anyós a férjem szülinapjàra, együtt pedig mi megyünk hozzà szentestére ( vacsi, karàcsonyfadíszítés). Apukàja nem él, 3 éves volt a pàrom, amikor meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!