Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnőm macskájával hogy ne jöjjön oda mikor össze bujunk?

Figyelt kérdés
Nem lehet kizarni mert akkor kaparja az ajtót és nyafog még idegesítőbb. Mindig fel mászik az ágyba is szaladgál játszik és nagyon idegesít.
2019. szept. 12. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Békélj meg vele. Engem nem zavarna. Ha nincs kizárva, biztos nyugodtabb.
2019. szept. 12. 22:17
 2/11 anonim ***** válasza:
22%

Sajnos márpedig erre a kizárás az egyetlen megoldás, ha ilyen kis erőszakos a cica. Tegyétek be valami zenét, hogy ne legyen zavaró a nyafi :) Idővel megunja.

Illetve érdemes lehet előtte játszani vele egy jó nagyot, hogy kifáradjon. Ezt barátnőd akkor is meg tudja tenni, amíg te nem vagy ott, ha hamarabb otthon van. Hátha így kisebb lesz a nyafi.

2019. szept. 12. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
Megoldás? Nem összejönni macskás nővel. Ketrecbe kell rakni és ki az erkélyre, amíg bhasztok.
2019. szept. 12. 22:32
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Kaját kell neki adni előtte, jó sokat. Nálunk a macsek alapból nem hangosabb fajta, de ha megkapta a húst, utána már szarik mindenre, megy aludni/lustulni. Igaz elég dagadt, de amúgy se rajong a sportolásért.
2019. szept. 12. 22:40
 5/11 anonim ***** válasza:
12%
Vízipisztoly. Előbb-utóbb leszokik a kaparászásról. Macska ne akarjon bejönni. Kinti állat, nem való a lakásba.
2019. szept. 12. 22:42
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Megoldást nem tudok, de abban az 1 hétben amíg a csajomnál volt macska átéltem.. Pacizott a lány, nekem meg egyszercsak elkezdett felmászni a lábam mellett valami szőrös a takaró alatt. 😂
2019. szept. 12. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok megoldást, de ilyen nálunk is volt...a macska egyszer csak felugrott az ágyra és olyan döbbenten bámult, hogy elröhögtük az egészet... :-)
2019. szept. 13. 00:04
 8/11 anonim ***** válasza:
18%
Tedd be a hűtőbe, amikor nem alkalmas.
2019. szept. 13. 06:54
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon haverkodj össze a macskával, legyen fontosabb, mint a barátnőd, persze csak látszólag. Mondj szépeket a macskának: olyan szépek a szemeid!

Ha viszket a barátnőd, és már dugna, te szigorúan macskázz. "Gondolj csak bele neki ez milyen érzés, a macskák érző lények, nem hagyhatom most magára besértődik" Helyezd a macskát előtérbe, persze csak látszólag.

Egy napon a barátnőd - ülj le kicsim, valamit mondanom kell. - Terhes vagy? - Nem. A macska eltűnt! - óÓÓ, de kár!

2019. szept. 13. 07:29
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
a pasim macskája is bejárt a szobába, de én nem viseltem el.. és tudomására is hoztam a macskának.. orrpöckölés és már el is kerűlt.. ez úgy gondolom nem durva.. ennél sokkal durvább, hogy a szőrét hullajtja, behordja a bolhákat, a kiterített ruháim macskatalp nyomasak.. szóval ne várja el, hogy szeressem!!!!
2019. szept. 13. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!