Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy órán át zsinórban köhögök és a férjem rám se nyitja az ajtót, az normális?
Egyszerűen csak sajnáltatni akartad magad, és nem jött be.
Mit vártál?
Asszisztáljon a köhögésedhez?
Közbe simogasson és tétlenül rágja a körmét mit is csináljak, hogyan segíthetnék rajta?
Nem tudom van-e gyereked, de hányós időszakban sem álltam ott mellettük és simogattam őket.
Nem tudok rajtuk segíteni akkor sem ha fejreállok, a sajnálat pedig szánalmas arra nézve aki kapja.
És mi a lényeg?
Csak szólnod kellett volna neki, hogy ide bújsz mellém?
Simized a hátamat?
Nem érzem jól magam.
Ha ebben az esetben is kakál rád, na az már gáz.
Nemrég olyan fogfájásom volt, hogy egész éjjel nem aludtam csak ülve 10-15 perceket. Ki-be mászkáltam,öblögettem,járkáltam. A párom pedig nyugodtan aludta végig az estét. De miért is kellett volna felkelnie?
Kamasz koromban még én is úgy gondolkodtam mint te. De idővel rájöttem,hogy felesleges hiszti. Mi történik, ha ott van? Semmi. Ugyanúgy köhögsz, ugyanúgy fáj..stbstb
Mellesleg az egész mondanivalód úgy kezdődött, hogy te lefeküdtél aludni! Gondolhatta azt is, hogy nem akar zavarni, hátha el tudsz aludni. Egyébként meg valóban, ha annyira kellett volna a segítsége, akkor szólni kellett volna!
Jaj, na hallgass a sok gonosz válaszra!
Azért írják, mert nekik is nemtörődöm párjuk van, és savanyú a szőlő, hogy gondoskodó férfi is létezik!
Az én párom ha rám jön hirtelen egy erős köhögés, biztos momd valamit, hogy kuckuc, vagy ilyesmi. Ha pedig sokáig köhögök másik szobába szokatlan módon, tuti rám néz. Amit meg valaki ír, hogy nem aludt a fogfájás miatt. Én mondtam volna a páromnak nyugodtan aludjon, és aludt is volna, de sokáig fennmaradt volna velem.
Jó nagy paraszt az embered.
Egy órán át nem lehet csak úgy köhögni, tudom tüdőbeteg vagyok.
Van az úgy, hogy az ember se beszélni, meg mozogni nem tud
Hát akkor ebben a témában nem értetek egyet. De miért kell ezt itt elpanaszolni? Tessék megbeszélni a dolgot, és kompromisszumra jutni!
Ebben viszont mi nem tudunk segíteni, egyikőtöknek sem tudunk igazat adni. Vagyis de, egyetlen dologban igen, hogy nem vagytok képesek hatékonyan kommunikálni egymással, ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!