Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor és mennyi idő után merült fel az Bennetek, hogy össze akartok költözni a párotokkal? Minek a hatására döntöttetek úgy, hogy ennek már meg kell történnie?
Nálunk is egyértelmű volt (nem 4 nap után, mi két egész hétig bírtuk). Mikor már csak többnaponta jártam vissza a korábbi albérletembe csak és kizárólag tiszta ruháért, és már hátizsákkal mentem a páromhoz eleve, ott valahogy olyan értelmetlennek tűnt hivatalosan külön élni. Nekünk ez így adta magát, mindkettőnknek állandóan igénye volt éjszaka összebújva, együtt aludni, egymás mellett ébredni, munka után azonnal a másikkal találkozni, szóval valahogy nem is volt kérdés, mit szeretnénk.
Amúgy ez nálunk nem döntés volt, így alakult. Egy idő után már a mosóport is vittem otthonról, hogy azért mégse a páromét használjam, talán ez volt az a pont, ahol megbeszéltük, hogy tulajdonképpen minek is fizetünk két külön albérletet? De addigra már technikailag rég együtt éltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!