Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mikor és mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és mennyi idő után merült fel az Bennetek, hogy össze akartok költözni a párotokkal? Minek a hatására döntöttetek úgy, hogy ennek már meg kell történnie?

Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
4 nap után. Valahogy egyértelmű volt.
2019. aug. 27. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
37%

Nálunk is egyértelmű volt (nem 4 nap után, mi két egész hétig bírtuk). Mikor már csak többnaponta jártam vissza a korábbi albérletembe csak és kizárólag tiszta ruháért, és már hátizsákkal mentem a páromhoz eleve, ott valahogy olyan értelmetlennek tűnt hivatalosan külön élni. Nekünk ez így adta magát, mindkettőnknek állandóan igénye volt éjszaka összebújva, együtt aludni, egymás mellett ébredni, munka után azonnal a másikkal találkozni, szóval valahogy nem is volt kérdés, mit szeretnénk.

Amúgy ez nálunk nem döntés volt, így alakult. Egy idő után már a mosóport is vittem otthonról, hogy azért mégse a páromét használjam, talán ez volt az a pont, ahol megbeszéltük, hogy tulajdonképpen minek is fizetünk két külön albérletet? De addigra már technikailag rég együtt éltünk.

2019. aug. 27. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
1 év, eleve az volt a terv , hogy amint vége a sulinak, keresünk melót, és hozzàm költözik. Ez így is történt. Fél évre rà össze is hàzasodtunk.:) 33/N
2019. aug. 29. 02:43
 4/4 anonim ***** válasza:
volt páromnál olyan 2 év volt nálam, mikor egyszerűen úgy éreztem, hogy össze kell majd költöznünk valamikor, mert egyre nehezebben viselem, hogy nem együtt alszunk el minden nap... kb. 1,5 évre rá költöztünk össze végül különböző okok miatt.
2019. aug. 30. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!