Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi csajok, volt már olyan hogy birkózással döntöttétek el a párotokkal, hogy ki fog irányítani?
Ha igen akkor elmesélnétek hogy hogy zajlott,kezdődött a birkózás és hogy mi lett a vége?
Esetleg úgy is szoktatok "visszaélni" párotok iránt, a testi erőtökkel, hogy nem kifejezetten szexuális jellegű a dolog?
Ha ilyen történik szerintetek mindig a "fiús" csaj lesz a győztes, vagy hogy volt ez nálatok?
Ha kérhetem a korotokat is írjátok meg.
1: Nem minden párkapcsolat áll fiús és lányos lány kombóból.
2: Mi az, hogy irányítani? Maximum ott látszódik szerintem, ki a dominánsabb, hogy átlagban ő kezdeményez és kísérletezősebb típus.
Ettől függetlenül, én lányos vagyok, a barátnőm fiúsabb fajta, még is az ágyban én vagyok a dominánsabb, ő sokkal félénkebb. :)
van ilyen,de nem ilyen örökre jellegel,hanem inkább mit csináljunk előbb? és aki nyer annak a progija kerül előtérbe.
vagy a veszets főz 1hétig.meg hasonlók.
erősebb vagyok és jobban is verekszem (2báty mellet ez alap) de emellet eléggé nőies vagyok,és a nőies nőket szeretem,úgyhogy eza klasszik domináns/passziv szerep nem igazán van jelen nálunk.
hogy kezdődik? nyafogással.
és nem mindig én nyerek mert gyorsan tanul a barátnőm,vagy épp nem vagyok jó paszban,fáradt vagyok ilyenek.szóval olyan 70%ban én nyerek.
27/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!