Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hölgyeim. Számotokra nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim. Számotokra nagy kérés lenne az ha a párotok szeretné a bőrkabátokat és megkérne titeket, hogy öltözzetek hozzá?

Figyelt kérdés

#Párbaöltözés
2019. aug. 23. 09:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%

Nekem nem lenne nagy.

Hetkoznap kot az eloirt dresscode a munkahelyen (kiskosztum, cuncimanci ruhak), de a privat stilusom enyhebb goth hatasokat mutato "basic rock chick"- szoval, van nehany borkabatom :)

2019. aug. 23. 09:48
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Én meg utálom a bőrkabátokat. Na, akkor most mi van?

Komolyan, ez számodra életed legfontosabbja egy kapcsolatban?

2019. aug. 23. 09:48
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem ezeket a kérdéseket. Ha neked ez a stílus jön be, akkor miért nem ilyen stílusú nőkkel ismerkedsz?
2019. aug. 23. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Szeretem a bőrkabátokat, szóval nem lenne baj.

Ha viszont olyan ruhadarab lenne, amit én nem szeretek, akkor igen, nagy baj lenne. Ha nagyon nyomatja, akkor még szakítanék is vele.

2019. aug. 23. 10:06
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Nekem csak műbőr kabátom van. MŰ!
2019. aug. 23. 10:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.
2019. aug. 23. 10:17
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Össze sem jönnék olyannal, aki folyton bőrkabátot hord, mert taszít a szaga. A kinézete oké. Műbőr nekem is van. De egy állat darabjainak viselése nekem minden formában morbid, és a bőr szagát kifejezetten utálom, tehát nem hordanék ilyet senki kedvéért.
2019. aug. 23. 10:25
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha valódi bőrből van,ket szó utan otthagynám. Műbőrt felveszek,de olyat ami igazi bőrből van,kizárt.
2019. aug. 23. 10:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Műbőr kabátom van csak, de azt sem állandóan hordom. Ha épp nem illik az aznapi szettemhez, biztos hogy kérésre se veszem fel.
2019. aug. 23. 10:47
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
Igen, mert egyáltalán nem a stílusom a bőrkabát. Nem cserélem egy fétis miatt le a ruhatáramat, csak hogy feszengjek olyan cuccokban, amiket kényelmetlennek találok.
2019. aug. 23. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!