Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igénytelen vagyok, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen vagyok, tényleg nagy baj?

Figyelt kérdés

Röviden. Van feleségem együtt élünk. Ő nem dolgozik de itthon van a gyerekkel.

Én dolgozom. Sajnos úgy alakult hogy felsőfokú végzettségem ellenére izikai munkásokkal dolgozom. Ez megoldja az életünket hiszem megvan az új középkategóriás autó (10+m ft) 10 éves ház normáls felszereltséggel tehát robotporszívókkal, légkondival hőszivattyús fűtés dupla garázs motoros kapuk, kert, öntözőrendszer, okos ház vezérléssel, házimozi rendszerrel rendes projektorral meg falbol lejövő vászonnal, 3 fürdővel plusz vendég wcvel. (ja még lehet fokozni hogy buda egyik legjobb részén van )

Szóval belefér a normális keretbe szerintem,

Igen ám, de én nem illek bele a képbe mert bár ezt egyedül hoztam össze lazán beülök a teherautóba hogyha egyik telephelyről megyek a másikra ne üresen menjek hanem vigyek magammal valamit, nem járok öltönyben.

Néha megkapom hogy igénytelen vagyok. És igaza van hiszen minden barátnőjének a férje csodakocsikat vesz, öltönyben mászkál, ha elmennek nyaralni akkor csak luxus utakra..

Én meg szeretek elmenni nyaralni egyszerűbb szállásokra, bejárom a helyiek által látogatott éttermeket élvezem az egészet és ettől vagyok boldog..

Most ez tényleg ekkora baj ?

2019. aug. 17. 10:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem a párod nem normális, belegondolhatna ha nem güriztél volna érte ennyit nem lenne neki ennyi mindene és nem a legjobb környéken lakna. Az én párom is fizikai melós koszosan büdösen jár haza a sok melótól, de megfürdik mindig munka után. Ő is mindent megteremt a családnak ezért felnezek rá és nem tartom igénytelennek hiszen dolgozik. Elkene neki magyaráznod ha nem így néznél ki és nem ezt a melot végeznéd akkor most nem tartanátok ott ahol most! Ha ennyire a külsőségekre ad akkor ez elég nagy probléma szerintem.
2019. aug. 23. 10:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha a nejednek jo amit osszehoztal akkor legyen jo az is ha nem Armani oltonyben futkosol a teherautoddal. mi kulfoldon elunk tobb mint 30 eve itt az emberek ebbol nem csinalnak ugyet es nem foglalkoznak vele ki mit vesz magara. gondolom ha egy oltonyos meghivos osszejovetelre kellene menned akkor felvenned azt amit ott kernek. az utazasrol annyit hogy nekem a legtobb baratnom szeret tengeri utakra menni ez itt nem elerhetetlenul draga, es sokan meseltek utana hogy nagyon elegedetlenul jottek vissza ui. nem szamitottak arra hogy mivel ez volt mondjuk az elso utjuk vegighanytak a 21 napot jopar ezer dollarert. de ez csak egy pelda. en tortenetesen nem szeretek utazni, igaz olyan helyen elunk ami termeszetileg nagyon szep vannak allataink nagy terulet a hazhoz mi igy vagyunk boldogok. en jobban ertekelem hogy tobb ezer konyvunk van es emellett meg konyvtarba is jarok, hogy a szeretett allataink vesznek korul mintha luxus utakra kellene mennem. 43 evi hazassagunk alatt egy alkalommal voltunk 6 hetig Europa kulonfele orszagaiban szep volt de a vegen alig vartam hogy a sajat agyamban alhassak vegre. nem kell semmifele "elvarashoz " alkalmazkodnod, eljetek ugy ahogy nektek jo. akkor lennel igenytelen ha koszos elhanyagolt ruhaban jarsz ( amunkasruha is minden nap lehet tiszta) ha feketek es rohadtak lennenek a fogaid budos es mosdatlan lennel a kocsidban meg ott rohadnanak a3 hetes etelmaradekok. EZ az igenytelenseg nem az hogy nem jarsz oltonyben.
2019. aug. 25. 13:03
 23/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

Alapvetően arról lehetne írni, hogy akik azt gondolják hogy én ha nem járok gucci ruhában meg nem a legújabb mercim van akkor tulajdonképpen csak és kizárólag poros büdös kocsmában ihatok a beosztottjaim társaságában, azok valamelyest tévednek, mert a kettő véglet között is nagyon sok variáció van.

Pontosan úgy, ahogy az, ha elmegyek dolgozni nem koszos büdös munkásruhában megyek, sőt a munkásruha is igazából átlagos ruha de ha terepen vagyok koszos lesz.

Régebben vett nekem mellényt, nem kértem, soha nem volt, felvettem elmentem vele utamra, közben én nem lettem koszos de elmentem egy olajos gép mellett és olajos lettem ami nem jött ki belőle, ment a műsor hogy egy 30 ezer forintos columbia mellényt 10 perc alatt tönkretettem.

A válaszok érdekesek voltak, volt ami tetszett, volt amiben már nagyon extrém elkanyarodások voltak ettől függetlenül köszönöm mindenkinek a sok sok választ :)

2019. aug. 28. 10:03
 24/27 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo, nekem van 6 cicam es 2 kutyam. a kutyak nagymeretuek es kint vannak ettol fuggetlenul million szoknyat nadragot topot szaggatnak szet veletlenul amikor oromukben vagy jatek kozben a nagy karmaik beleakadnak valamibe. a cicaim hasonlo "bunoket" kovetnek el es en imadom oket. ezert aztan pedig uram bocsa" megtehetnem hogy markas holmikat vegyek rendszeresen jarok 2nd hand azaz hasznalt ruhakat arusito uzletekbe (kulfoldon elunk) es sokszor par centert veszek szoknyakat nadragokat mert nagyon nem orulnek ha a Versace es egyeb cuccokat szaggatnak szet rajtam. azon kivul hogy a feneben tudnek veluk jatszani etetni stb ha talpic Gucciban feszitenek az udvaron, ugyhogy tokeletesen megertelek a nejed felfogasa szorul egy kis atalakitasra;-))))
2019. aug. 30. 10:36
 25/27 anonim válasza:
Hát Kiscsillag....irigylem a problémáidat😅😅
2019. aug. 31. 22:39
 26/27 anonim ***** válasza:
25 os ezt nekem irtad (24 es vagyok)?
2019. szept. 3. 09:07
 27/27 anonim ***** válasza:
ha nekem irtad akkor diohejban megemlitem hogy ezeken a "problemakon " tul gyogyult rakbeteg vagyok nagyon sulyos mutet utan cukorbeteg magas vernyomassal es orokolt genetikai betegsegekkel . a napi "adagom" 15 tabletta es ebben nincsenek benne a fajdalomcsillapitok. az mar csak "hab a tortan" hogy 19 eves volt az egyetlen gyerekunk aki tragikus hirtelenseggel elhunyt. ezek ellenere 64 eves (voltam tegnap;-)))) hogy 30 eve kuzdok ilyen egeszsegi gondokkal tudom elvezni az eletet , mert attol hogy most egyfolytaban azon ragman magam ami tortent velem az eletben a vilagon semmi sem valtozna meg utolag. igy aztan orulok ha az a gondom hogy a kutyus szettepte a szoknyat rajtam jatek kozben. van egy kedvenc mondasom olvastam egyszer " a vonulo felhok felett orokke kek az eg". ez volt a jelszavam azota amiota beteg lettem azokban az orakban is amikor ugy nezett ki na innet aztan nincs tovabb. szep napot kivanok Neked!
2019. szept. 3. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!