Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire van nagy arca, ha ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire van nagy arca, ha ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés

Volt vagyis még mindig van egy srác aki elképesztően nagy egoval rendelkezik, de akkora az arca, hogy már én szégyellem ha mellettem beszélget valakivel. 4 boltot üzemeltet emellett 2 bárt, luxus kocsival jár, luxus lakása van, fürdik a pénzben, de csak abban. Tudom, nem kell ahhoz gazdagnak lenni, hogy valaki igényes legyen. De mondjátok meg nekem, hogy miért nem tud fogat mosni? NINCS FOGKEFÉJE.. 5 naponta fürdik, iszonyat kövér, nagyon sárgák a fogai, izzadság szaga 1,5 méterről érződik ha felemeli a kaját, fülében csillog a zsír és naponta elszív 3 doboz cigit. Volt, hogy leült mellém, felállt és éreztem a feneke mosdatlan szagát.. ami nagyon kellemetlen volt :(

Ez a srác szerelmes volt belém, de én csak barátként tekintettem rá.. Mindenkinek dicsekszik, hogy megvoltam.. pedig ez nem igaz! Még ölelni sem öleltem meg.. Ellenben a rúdtáncos csajokkal, akik tényleg megvoltak neki, MIÉRT ÁLLTAK SZÓBA VELE? mit tartottak benne vonzónak? És hogy közöljem egy hatalmas egoval rendelkező emberrel, hogy igénytelen? Biztos leteremtene. :(

2014. febr. 8. 00:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Elnézést, ezt nem ebbe a témakörbe szerettem volna írni :)
2014. febr. 8. 00:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pénz, csillagom! Manapság az a fontos. Lehet hogy ez az illető egy dagadt hegyi trollra emlékezteti az embert, de ha megrebegteti a köteg húszezrest szinte bármelyik csajnak (tisztelet a kivételes fehér hollóknak) szives örömest letérdelnek elé, és szopják a túrós farkát!
2014. febr. 8. 00:39
 3/15 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy jobban belegondoltam, de igazad van :(

Múltkor én segítettem neki a használt óvszerjeit kihalászni a jacuzziból :( Meg a kutyáit én vittem el már a kutyakozmetikushoz, mert le se kaksizza őket. Elnézést az indulatomért, de valaki csak megérti, h ez így nem állapot, főleg, hogy egy barátról van szó.

2014. febr. 8. 00:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Irj neki egy névtelen levelet és add fel postán.

"Kedves xy!

Iszonyat büdös és ápolatlan, igénytelen vagy!

Mosakodjál!"

Ennyi kb. nagyjából elég is.. látni fogod hogy lett -e hatása! :D

2014. febr. 8. 00:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes barátaid vannak -.-

Ilyen viselkedésű férfi al még akkor sem barátkoznék, ha nem lenne ápolatlan. Te miért..?

2014. febr. 8. 00:45
 6/15 A kérdező kommentje:
Mert velem nagyon kedves, sokszor jön el velem kutyát sétáltatni pl. Meg szeretek vele bulizni :)
2014. febr. 8. 00:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkora ívben kerülném, amekkorában tudom. Ha pedig szeretsz vele bulizni járni, viseld a következményeit. Régi a mondás, de igaz is: madarat tolláról, embert barátjáról. Ne csodálkozz, ha téged is besorolnak a "lányai" közé.
2014. febr. 8. 00:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg jó sok a pénze ami a kérdezőnek nagyon kellene.
2014. febr. 8. 00:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Tamara Horvath téged meg szívesen megölelnélek most.
2014. febr. 8. 00:53
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem sorolnak be, modellként dolgozom.. és ha a szomszédja vagyok, akkor gondolhatod, hogy nem lakok rossz helyen. És egyébként is van párom 1 éve.. de ez annyira lényegtelen. Jó barát és fel szeretném világosítani arról, hogy mennyire irgalmatlanul büdös néha. ennyi..
2014. febr. 8. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!