Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éves kapcsolatot így megunt? Vagy a ti tapasztalataitok alapján mire utalnak ezek a dolgok? Csak paragép vagyok? 22/L
attól mert még párkapcsolatban élünk, nem kell a másik s.ggében lenni folyamatosan és minden lépéséről tudni. hová lettek az önálló, párkapcsolatban is függetlenül élni tudó emberek...?! :(
24/n
Most őszintén! A net az nem élet, nem ugyanaz mikor együtt vannak az emberek személyesen és úgy beszélgetnek.
Valószínűleg megunta h csak neten beszéltek mert már amúgy sincs semmi amiről beszélni lehetne csak a hétköznapi dolgok meg a szokásos kisszívem szeretlek bla bla bla.
Nem kötelező mindig csak azért felmenni az idióta facebokra, hogy a párunkkal beszéljünk....néha csak úgy nézelődik az ember.
Nyugodj meg! Ne okold ezért! Nem ugyanaz neten, más ha egymás ölében vannak a párok.
De ha ilyen iramban haladtok akkor nem biztos h jó vége lesz.,
Ez távkapcs amúgy?
Mondjuk ahelyett, hogy facebookon beszélgettek, találkozhatnátok is, és akkor nem lenne ez.
Amúgy 4 év alatt még mindig csak együtt jártok? Mennyire komoly ez a kapcsolat így?
4 éve jártok együtt, közel lakik és heti kétszer találkoztok???!!!
Ne haragudj, de ez 4 év után már nekem is unalmas lenne. Téradás párti vagyok, nade ha 4 éven keresztül konstans stagnál a kapcsolat... Elgondolkodnék egy idő után az esetleges jövőképe(ke)n.
És 4 éve nem tudtatok tovább lépni ebből a heti 2 találkából?
Lehet ám , hogy ebbe unt bele, és kihűltek az érzései. Szerintem beszélnetek kellene, hogy vannak e tervei veled a jövőre nézve , tudni kéne neked vannak e terveid vele a jövőre nézve....
Mindenképpen fel kéne rázni ezt a kapcsolatot, és ebből a megrekedt helyzetből feljebb lépni. Vagy többet találkozzatok, vagy összeköltözés, vagy valami, mert ez így nem hiszem hogy sokáig fog tartani.
Hidd el nem akarok rosszat, csak azt írtam le amire én gondoltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!