Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel össze vesztünk elkezdett ordibálni és azt mondja, hogy szakítani fog velem mire én megfogtam a kezét és szemébe nézztem "komolyan gondolod" és megcsókolt, most mi van szeret?
Mondta már, hogy szeret?
Tapasztalatból mondom egyébként, hogy bizony van olyan, hogy mi lányok megőrülünk (pl. menzesz előtt a hormonok miatt), és vita közben azt mondjuk, hogy szakítunk, de aztán nem gondoljuk komolyan. (Egyébként ez korábban, tiniként fordult elő velem, most már több mint két éve nem mondtam ilyet még dühből sem.)
Szóval úgy értem, hogy van sok nőnek egy ilyen hisztérikus időszaka, amikor igazából figyelmet akar kicsiholni ezzel, meg nem tudatosan, de teszteli a másikat, hogy mennyire ragaszkodik hozzá, utána megy-e. Érettebb, felnőttebb (normálisabb) lányok nem csinálják, ahogy én is rájöttem, hogy nem voltam korrekt egyáltalán ezzel a viselkedéssel a párommal szemben.
Egyébként min vitáztatok?
7-es vagyok. Azt nem írtad, min vesztetek össze. Hány évesek vagytok amúgy?
Mert nem csak a menzesz, egyéb serdülőkori dolgok is megzavarhatják a hormonokat. De lehet, szimplán ilyen a jelleme, amit vagy kinő/észrevesz és változik, vagy ilyen marad, az meg az ő gondja. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!