Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen vagyok, tényleg nagy baj?
Röviden. Van feleségem együtt élünk. Ő nem dolgozik de itthon van a gyerekkel.
Én dolgozom. Sajnos úgy alakult hogy felsőfokú végzettségem ellenére izikai munkásokkal dolgozom. Ez megoldja az életünket hiszem megvan az új középkategóriás autó (10+m ft) 10 éves ház normáls felszereltséggel tehát robotporszívókkal, légkondival hőszivattyús fűtés dupla garázs motoros kapuk, kert, öntözőrendszer, okos ház vezérléssel, házimozi rendszerrel rendes projektorral meg falbol lejövő vászonnal, 3 fürdővel plusz vendég wcvel. (ja még lehet fokozni hogy buda egyik legjobb részén van )
Szóval belefér a normális keretbe szerintem,
Igen ám, de én nem illek bele a képbe mert bár ezt egyedül hoztam össze lazán beülök a teherautóba hogyha egyik telephelyről megyek a másikra ne üresen menjek hanem vigyek magammal valamit, nem járok öltönyben.
Néha megkapom hogy igénytelen vagyok. És igaza van hiszen minden barátnőjének a férje csodakocsikat vesz, öltönyben mászkál, ha elmennek nyaralni akkor csak luxus utakra..
Én meg szeretek elmenni nyaralni egyszerűbb szállásokra, bejárom a helyiek által látogatott éttermeket élvezem az egészet és ettől vagyok boldog..
Most ez tényleg ekkora baj ?
Kérdező, fordítsuk meg a kérdést (előre is bocsánat a sztereotípiákért, de sarkítással érthtő a dolog, nem rosszindulat).
Ha a te haverjaid a kollegáid közül kerülnek ki, akik nemhogy nem budán laknak puccban, de meglehetősmód csórók is - ez ugye téged nem zavar, a kocsmában péntek esténként ugyanúgy elröhögcséltek, a meccsekre is jó kijàrni együtt, meg amúgy is. De ha valamelyik kitalálja, hogy tartsatok családostul kerti sütögetést, akkor ezen a bulin ott lesz a sok "egyszerű" munkásfeleség, meg ott lesz a te feleséged, belőtt hajjal, műkörömmel, Gucciban és a gyereket a szitterre hagyva. A csóróbb nők között ő úgy fog kitűnni, mintha fennhéjázós ribi lenne, aki megtiszteli a társasàgot azzal, hogy lealacsonyodik....... a csajok nem találják a közös hangot, rád meg laposan pislognak a kollegák, hogy te laza vagy és jó fej, honnan szedtél fel egy ilyen magasköltségű nőcit...?
(Hangsúlyozom mégegyszer, életszerűtlenül sarkítottam!)
Na, most képzeld el ezt fordítva, hogy ott van a feleséged a barátnők körében, puccos öltönyös manikűrözött csávókkal, akil a golfról és a legújabb dubai hotelről beszélgetnek... és ott vagy te. Ahogy a fenti példában rád pillognak laposan a haverok, úgy az asszonyt is kinézi a többi nő, hogy ti mások vagyok, "felkapaszkodottak". Ő szeretne beilleszkedni ebbe a társaságba, és a külcsín az első. Ezèrt szól be neked, nem azért, mert baj lenne, hogy szeretsz itthon nyaralni, vagy hogy munkához illően öltözöl.
Igen, igénytelen vagy!
Nálunk a cégnél a 8 általánost végzett segédmunkásoknak van ilyen vagyona, a szakmunkások már be sem költöznének egy ilyen putri házba
Hát valszeg ahogy egyik válaszadó mondta,szeretne a párod beilleszkedni komoly társaságba és nem akar közösködni ,,másokkal",úgyis csak irigykedés lenne meg kibeszélès plusz nem találna beszéd témát se melósok asszonyaival.
Most őszintén miről diskúrálna egy prolival(elnézést)?
Hogy az ura már 6szor hòtrèszegen ment haza?
Meg,hogy milyen drága a cigi?
Teljesen màs légkör valamilyen szinten értem én is.
Nem vagy te igénytelen egyáltalán,csak egy szinten ne nagyon legyetek egy társaságban a melósokkal mert lehúznak a szintükre.
Nem vèletlen mondja Szabó Péter sem a hozzád legközelebb álló 5 ember átlaga vagy és leszel.
Az sem véletlen,hogy a sikeres emberek nem mozognak alacsony körökben mert semmi közös téma ès teljesen eltérő mindset jellemző.
Mert csak olyan ,,proli" van ebben az országban aki minden nap hótrészegen mászik haza és okádja magából a füstöt mint a kémény...
Vannak emberek akik átlag környezetből indulnak és nem felejtik el azt, hogy honnan jöttek.Ha ilyen mentalitású valaki, akkor jobb ha olyan társat választ akivel a jó világban is megvan ugyanez a természetes tudom, honnan indultam életérzés, mert akkor később nincs ez a fura kettős helyzet.Viszont a nő is gáz, mert ha mindent más rakott a hátsója alá akkor illenék ezt nem elfelejteni. Függetlenül attól, hogy mennyire szeretne beilleszkedni az úri közegbe, mert azt a közeget a férje tette elérhetővé a számára.Erre a helyzetre mondják azt, hogy szegény,szegény gazdagok:D
Nem vagy igénytelen szerintem. Nem attól leszel férfi, vagy igényes, hogy öltönyben jársz, nézd meg, hogy milyen szánalmasak azok a kisgyerekek, akik az érettségi öltönyben akarják magukat pénzügyi tanácsadónak eladni.
Én a helyedben elkezdenék csajozni, ha az asszonyt a gyerek miatt nem akarod kipattintani. Te hoztál össze mindent, amíg ő ült s babérjain. Szerintem inkább becsülendő, hogy fel tudtál építeni egy ilyen céget.
A luxus utazás engem sem hozna lázba, az mindig ugyanolyan. Én is elég jól keresek, szóval maximálisan átérezem a helyzeted. Annyit tudok javasolni, h ne legyél papucs, ne hagyd, hogy az asszony nyávogás a negatívan hasson az életedre.
Utolsó, szóval csalja meg a feleségét és csajozzon a háta mögött, mert azt szeretné a nő, hogy kicsit igényesebben öltözzön? Tényleg? Elárulom, hogy a csajozáshoz is igényesen kell kinézi. Fogadjunk, ha csajozna, menőbben nézne ki....más nőért simán, az asszonynak meg jó úgy, ahogy van. Bezzeg ha egy nő várj otthonkában a férjét, ő van leugatva, hogy ne csodálja, ha megcsalják.
Mondom mindezt úgy, hogy én sem várom el, hogy valaki külsőségekben mutassa meg a vagyonát, de hogy minderre csajozással válaszoljon, az egy aljas, suttyó tanács.
A feleségednek úgy tűnik, hogy fontosabb a látszat. Ha igazán a társad lenne, akkor melós ruhában is szeretne téged. Nem pedig az öltönyös majmokat nézné.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!