Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen vagyok, tényleg nagy baj?
Röviden. Van feleségem együtt élünk. Ő nem dolgozik de itthon van a gyerekkel.
Én dolgozom. Sajnos úgy alakult hogy felsőfokú végzettségem ellenére izikai munkásokkal dolgozom. Ez megoldja az életünket hiszem megvan az új középkategóriás autó (10+m ft) 10 éves ház normáls felszereltséggel tehát robotporszívókkal, légkondival hőszivattyús fűtés dupla garázs motoros kapuk, kert, öntözőrendszer, okos ház vezérléssel, házimozi rendszerrel rendes projektorral meg falbol lejövő vászonnal, 3 fürdővel plusz vendég wcvel. (ja még lehet fokozni hogy buda egyik legjobb részén van )
Szóval belefér a normális keretbe szerintem,
Igen ám, de én nem illek bele a képbe mert bár ezt egyedül hoztam össze lazán beülök a teherautóba hogyha egyik telephelyről megyek a másikra ne üresen menjek hanem vigyek magammal valamit, nem járok öltönyben.
Néha megkapom hogy igénytelen vagyok. És igaza van hiszen minden barátnőjének a férje csodakocsikat vesz, öltönyben mászkál, ha elmennek nyaralni akkor csak luxus utakra..
Én meg szeretek elmenni nyaralni egyszerűbb szállásokra, bejárom a helyiek által látogatott éttermeket élvezem az egészet és ettől vagyok boldog..
Most ez tényleg ekkora baj ?
Kamunak érzem kérdésed, de hogy válaszoljak mindenki úgy él ahogy akar .
Mit foglalkozol másokkal hogy mit gondolnak?
Ha nem tettszik a párod hozzáállása akkor meg hajtsd el oszt csá , nem kell itt rinyálni...
Fizikai munkasok közt is van különbseg
Pelda van aki munkahelyen atöltözik es utcai ruhaban jar vagy autoszerelökent is tisztaka a körmei minden nap, es van aki munkasruhaban izzadtan büdösen megy vegig busszal a varoson es még egy randin is latszik hogy a fülbevaloja is retek
Kár, hogy kamu.
Ha mégsem lenne az, akkor nyilván nem veled van a gond, hanem hogy olyan körökben mozogtok (mozog a feleséged), ahol nem a tiédhez hasonló munka a jellemző, ezèrt érzi cikinek a többi gazdagfeleség közt.
2: Sajnálattal kell tudatnom veled azt, hogy a villamosmérnöki végzettséghez kielégítő volt az írásképem.
De kérlek vegyük úgy, hogy ez nem rólam szól, csak egyes szám első személyben fogalmaztam meg a kérdést.
A történet ettől még valós, és szeretném ha a kérdésre is kapnék választ. A saját véleményemmel tisztában vagyok, de nem a tudatlanságom miatt tettem fel a kérdést hanem azért, mert érdekel mások véleménye.
Nem irígysége, hanem véleménye..
Nem pejoratív értelemben igénytelen.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!