Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is mindig a barátotokon lógtok?
rohadt idegesítő lehet... fontos lenne, hogy hagyjon neked teret és időt, amikor egyedül vagy a barátaiddal lehetsz... nem jósolok nagy jövőt nektek, ha ez íg marad.
megfulladsz...
Én nem értek egyet. Nemtudom mi olyan elviselhetetlen ebben. Férfi vagyok jópár kapcsolattal a hátam mögött.
Ha az embernek komoly kapcsolata van, véleményem szerint természetes, hogy az ideje legnagyobb részét a párjával tölti. Persze mindenkinek más az igénye, de semmiképp nem tartanám felháborító dolognak.
Ez egy kapcsolatban általában így szokott lenni, az ember a munkahelyén van aztán hazamegy a párjához. Nem tudom mi a fura ebben. Persze időnként az ember privát haverjaival is találkozik meg stb, természetesen ez nem zárja ki.
Ha valaki ezt nyűgnek éli meg, valószínű nem szereti a párját. Sok fiatal haveromnál látom, hogy egyfolytában hajtja a nőket, folyamatosan van valami csaja, de mindenkivel csak a baja van. Mindenki idegesíti, mindenki túl ragaszkodó, stb. Közben azzal van csak a probléma, hogy nem válogatja meg, kivel jön össze.
Én nem foglalkozom olyan nőkkel akik érzelmileg meg értelmileg nem illenek hozzám csak azért mert jól néznek ki, akkor inkább 1-2 évig nem jutok puncihoz. Érdekes módon sosincs ilyen problémám hogy túl sokat van velem a párom, túlságosan kimutatja hogy szeret... Lehet ezen el kéne gondolkodni.
#14 - Igen, az időm nagyrészét a párommal töltöm, ez rendben van, és persze mutassa is ki ha szeret. De mint minden mást, ezt sem kell túlzásba vinni.
Ha valaki csak azzal tudja kimutatni a szeretetét hogy folyton rajtam csüng mint egy lánc, akkor az már régen rossz.
Aztán meg persze jön a panasz, hogy én miért nem kezdeményezek, miért nem közeledek hozzá...
Ha mindig rajtam lóg, mikor kezdeményezzek? De nem mondom hogy nem találnék rá időt, csak akkor ugye mást sem csinálnánk mint egymást nyalogatnánk.
Mint minden más dologban, itt is meg kell találni az egyensúlyt, úgy ahogy mindkét félnek megfelel.
57%
Azzal, amit írsz, még nem is lenne probléma, csak itt nem az a gond szerintem, hogy a kérdező párja időt szeretne tölteni vele, hanem hogy LÓG rajta.
Most nagyjából minden szabadidőnket együtt töltjük a párommal. Nem érezzük túl soknak, sőt... De ettől még nem akaszkodunk egymásra, nem ülünk rá egymásra, stb. EZ tényleg baromi idegesítő, volt ilyen exem, már elegem volt egy idő után. Felőlem lehetünk együtt 24/7, de hadd létezzek már önállóan úgy, hogy néha nem a számban van, hanem van 1-2 lépés távolság. :D
Figy srácok amúgy az ilyen nőket szopatni kell állandóan.
Most ezt komolyan mondom. Rendesen imádják az ilyenek. Örömet okozhat és a szájába is vehet. Tiszta álom neki.
Na kivonom magam. De fontoljátok meg.
Kedves Kérdező!
Beszéltetek a szeretetről, meg hogy azt hogyan, miképpen mutatjátok ki egymás előtt.
Ha nem így érzel iránta, akkor téged nem szeret, hanem csak kapaszkodik beléd. Csüng rajtad, ahogyan írtad is. De ez nem a szeretet jele, hanem a féltés jele. Önmagát félti. Tisztára, mint az elvakult szerelmes! Mert aki épp nagyon szerelmes, az épp így fejezi ki érzelmeit. Rátapad a másikra, nehogy eltűnjön az életéből. Annyira kell neki.
De azt is mondhatnám, hogy nem tudja azt, hogyan is kell szeretni embertársát.
Megjegyzem: sokan vannak, kik nem tudják...
Azt próbáld az értésére adni (valahogy így):
- Ha a szeretetemre vágysz, akkor engedj teret, s lépj hátrébb. Távolodj el, kicsit. Legyél tartózkodóbb! Hagyjál több levegőt. -
- ?..?..?..? - mereszti majd rád két szép szemét. De Te csak folytasd...
- Mert hogy én sem lógok állandóan a szoknyád szélén! Nem követlek, mint egy árnyék! -
- Háááát nem! Az már biztos. - (szokott lenni a válasz, némi neheztelő hang-orgánummal nyomatékosítva)
Ha így lenne... akkor sajnálom Őt, de Téged is. De, van rá mód, hogy megértesd vele azt, mit szeretnél tőle.
Csak kicsit macerás és idegölő. Ugyanis el kell játszanod ugyanazt, amit Ő tesz veled.
Tehát: Te kapaszkodsz belé, ráfekszel, el sem engeded, ott libegsz a "szoknyája szélén", akaszkodsz rá és a többi! Erőteljesen és kisarkítva... tehát még a WC-re is utána mégy. Egy pillanatig nem hagyod egyedül. És egészen addig kell ezt tenned, amíg rá nem ébred arra, hogy menyire fárasztó ez neki. Ami persze eleinte tetszeni fog... de ez csak ideig-óráig. Amikor már levegőhöz sem hagyod jutni, állandóan kérdezősködsz, állandóan simogatod, öledbe veszed, állandóan a sarkában vagy...egyebek... előbb-utóbb megunja és rád fog szólni, hogy ezt ne csináld!
Nos, akkor közlöd vele azt, hogy ez nem volt más, mint amit Ő csinált veled. Persze... ez szerepjáték. Tudom. De ne feledjük el, hogy amit Ő csinál, az is az. Csak annyira beleéli magát, hogy észre sem veszi.
Ez a javaslatom... aztán úgyis az lesz, amit Te döntesz.
Az ERŐ legyen Veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!