Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok ti is mindig a barátoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti is mindig a barátotokon lógtok?

Figyelt kérdés
Barátnőm folyton rajtam lóg, a munkahelyemen kívül alig van szabad percem. Állandóan simogat, markolász, rámfekszik, rám akaszkodik... Kis túzással lassan már a wc-re sem fogok tudni kimenni egyedül. Elég idegesítő ez, mert szinte már semmi kedvem nincs magamtól megsimogatni vagy hozzáérni annyira nyomul. Minden lány ilyen? Titeket nem idegesítene?

2019. aug. 15. 10:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
94%
Az én barátnőm is pontosan ilyen.
2019. aug. 15. 10:09
 2/25 anonim ***** válasza:
20%
jaaaaaaj ne is mond, az összes nő ilyen. Néha már azt hazudom, hogy dolgozok, hogy barátnőm hagyjon békén, mert mindig hívogat... :-/
2019. aug. 15. 10:10
 3/25 anonim ***** válasza:
83%

Én nem és a párom is kifutna a világból, ha olyan barátnője lenne, mint amilyen a tied. De fordítva én sem viselném el. Dolgozok, edzek, vannak barátaink is.

Ha együtt is vagyunk, akkor sem állandóan kell fizikai kontakt, van hogy pl én olvasok, ő a gépen programoz, de így is elvagyunk. A kulcs, hogy passzolnak az igények, nálatok sajnos nagyon nem és megértelek Kérdező.

30n

2019. aug. 15. 10:11
 4/25 anonim ***** válasza:
94%
A kapcsolat elején én is ilyen voltam, de megbeszéltük, hogy neki ez nem jó, így azóta több teret hagyok neki. Nekem is jobb érzés, hogy ő is közeledik, magától bújik stb.
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy lányként fordítva válaszolok, de nekem az exem (F) volt ilyen, soha nem is aludtam, mikor nála voltam, mert konkrétan rámfeküdt éjszaka, "nem akar távol lenni tőlem" jeligére. :DDD

Most a párommal elég bújósak vagyunk, de azért hagyjuk egymást levegőhöz jutni.

6/25 anonim ***** válasza:
87%
Ja igen, és most a párommal mindketten igényeljük a fizikai kontakt nélküli együttlétet, például mit tudom én, én az asztalnál barkácsolgatok, ő meg a kanapén olvas tőlem pár méterre - közel van, de nem bújunk egymás fenekébe. Perfekt.
2019. aug. 15. 10:13
 7/25 A kérdező kommentje:

Már lassan 2 éve vagyunk, beszéltünk már többször is erről, ideiglenesen javult is a helyzet.

Csak hosszútávon nem tudom... mert ugye minél jobban nyomul, nekem annál jobban megy el a kedvem az egésztől.

2019. aug. 15. 10:22
 8/25 anonim ***** válasza:
75%

Sosem voltam ilyen, és zavarna ha a pasim így akaszkodna. Úgy érzném nem kapok levegőt, életteret.

Mond meg neki ne másszon rád, hátha megérti.

2019. aug. 15. 10:24
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én tudnám értékelni, ha ilyen lenne egy nő, persze kicsit finomítottabb módon.
2019. aug. 15. 10:25
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
Jesszus, magamtól is hánynék ha ennyire ragaszkodó lennék, már bocsánat :D Élni és élni hagyni, persze kell az intimitás, az együttlét, de a párom és én is kimenekülnénk a világból, ha ennyire nem lenne szabad terünk.
2019. aug. 15. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!