Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is mindig a barátotokon lógtok?
Én nem és a párom is kifutna a világból, ha olyan barátnője lenne, mint amilyen a tied. De fordítva én sem viselném el. Dolgozok, edzek, vannak barátaink is.
Ha együtt is vagyunk, akkor sem állandóan kell fizikai kontakt, van hogy pl én olvasok, ő a gépen programoz, de így is elvagyunk. A kulcs, hogy passzolnak az igények, nálatok sajnos nagyon nem és megértelek Kérdező.
30n
Bocsi, hogy lányként fordítva válaszolok, de nekem az exem (F) volt ilyen, soha nem is aludtam, mikor nála voltam, mert konkrétan rámfeküdt éjszaka, "nem akar távol lenni tőlem" jeligére. :DDD
Most a párommal elég bújósak vagyunk, de azért hagyjuk egymást levegőhöz jutni.
Már lassan 2 éve vagyunk, beszéltünk már többször is erről, ideiglenesen javult is a helyzet.
Csak hosszútávon nem tudom... mert ugye minél jobban nyomul, nekem annál jobban megy el a kedvem az egésztől.
Sosem voltam ilyen, és zavarna ha a pasim így akaszkodna. Úgy érzném nem kapok levegőt, életteret.
Mond meg neki ne másszon rád, hátha megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!