Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit éreztek akkor, amikor itt lógtok fent és válaszoltok a kérdésekre?
Vitatkoztok is ezerrel a kommentekben bugyutábbnál bugyutább kérdéseknél.
Kérdésem: változik ez által valami az emberek ostobaságát illetően? Csak nekem fura, hogy egy virtuális világban hadakoztok ahelyett, hogy kimennétek az utcára megismerni más embereket a való életben/átmennétek egymáshoz beszélgetni, hús-vér emberi kapcsolat formájában?
Nekem nagyon is van életem ezen kívül..
Segíteni, nevetni és embereket megismerni járok ide
- Tanulnom kéne.
- Omájgád, néhányan hol élnek?
- Indulnom kéne már a kondiba.
- Kár, hogy nem ismerem az illetőt. Élőben fél perc alatt mondanék egy példát az életéből, ami cáfolj a képmutató válaszát.
- Holnap már tuti nem jövök fel.
- Mennyi beteg ember van...
Amúgy kimegyek a való életben is beszélgetni az ismerőseimmel, most is leléptem volna a lakásról, de elég nagy vihar van Pécsen, szóval lemondtuk a dolgot.
Nekem leginkább az a fura, hogy mennyire mást próbálnak néhányan előadni, mint a valóság. Ha pl. facebookon lévő emberrel ismerkedem meg, kb. ugyanazokkal a dolgokkal kapcsolatban ugyanazt a tapasztaljuk. Itt egy csomóan mintha teljesen más világból jöttek volna....
Van igazság abban, amit írsz. Azonban a valóságban sem változna a helyzet, sőt: még inkább rosszabb lenne, ha a valóságban menne 1-1 vita. Párkapcsolat tekintetében amúgy is reménytelen a helyzet, szóval édesmindegy, hogy itt, vagy a való életben menne a próbálkozás.
Néha azért van jó, érdekes kérdés/válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!