Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megmenthető e ez a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthető e ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Amikor érzed, hogy szereted, de lehet, már csak megszokásból. Kinek milyen tapasztalata volt, hosszú kapcsolat után mi tette egyértelművé,hogy mással talán boldogabb lennél?
2019. aug. 8. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megmenthető maximum akkor lenne, ha mindketten esélyt adnátok a megmentésének.

Egyébként én amondó vagyok, hogy ennyi év után nem kell csodát várni az érzelmek terén. Az ember szereti a társát, sok minden köti hozzá. Én is belegondolok olykor egy-egy vita után, hogy biztosan ő volt-e a jó döntés, de amint megnyugszom és visszatalálunk egymáshoz, szégyellem hogy egyáltalán eszembe jutott ilyen. Nem tudom elképzelni nélküle az életemet. Nekem ő, ő, akkor is, ha nem lángolnak már úgy az érzések.

2019. aug. 10. 16:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Próbáld megkeresni a pozitív dolgokat a kapcsolatotokban,elvégre 7 éve élsz vele,és gyermeket szültél neki.Ha igényli a szexet,már az is pozitív,sokan ennek nagyon tudnának örülni hidd el...Milyen apa egyébként? Ha jó,akkor megéri kicsit átnevelni,értem ez alatt azt hogy finoman terelgeted abba az irányba ami neked megfelelő.El lehet ám mondani ezeket a dolgokat neki,hogy több érintést,és meghittséget szeretnél tőle,és felizzítani a kettőtök közti érzéseket is akár.Természetesen ehhez két ember kell.
2019. aug. 12. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Vesd be akkor magad, hogy megmentsd a kapcsolatodat. Próbáld motiválni! Ne várj arra, hogy ő tegye meg. Ha semmiképp se megy és nincs semmi változás, akkor meg válás.
2019. aug. 12. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!