Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mennyi szabad teret hagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi szabad teret hagytok a párotoknak? Férfiak/Nők egyaránt.

Figyelt kérdés

Ha pl. el akar menni vacsorázni egy ellenkező nemű ismerősével kettesben, vagy csak úgy iszogatni, bulizni, bármit csinálni, annyiszor menjen amennyiszer akar?

Vagy ha azonos nemű ismerősével tölt nagyon sok időt, azt sem teszitek szóvá?

Minden ilyesmi rá van bízva?

2019. aug. 7. 10:56
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
57%

Én is járok a barátnőimmel edzeni, moziba, néha(mondjuk évente 2-3-szor) bulizni. Nincs is ezzel semmi gond, ő is haverozhat bármikor. De akinek arra van igénye, hogy hetente bulizzon meg lányokkal vacsorázzon kettesben(wtf?) abból kösz, de nem kérek.

2019. aug. 7. 12:00
 22/35 anonim ***** válasza:
6%
#19: Nem is ismerik egymást, eleve ott van a gond. És sokan erre alapítanak családot... Aztán megy a csodálkozás. Bár lehet az is gond, hogy a válaszadók java itt tejfölös szájú vagy olyan házasságban él, ami minden, csak nem házasság. Ha mi külön járogatnánk el munka és gyerekek mellett, már rég tönkrement volna a házasságunk. :)
 23/35 anonim ***** válasza:
86%
Érdekes, engem eddig csak azok csaltak meg, akik a "rá se nézhetsz ellenkező neműre, ha párod van akkor mindent alárendelsz a kapcsolatodnak" elvet vallották.. Ha neked az szolgalelkűség, hogy megbízom a másikban és annyi szabad teret adok, amennyit magam is elvárok, akkor legyen. Inkább vagyok szolgalelkű, mint egy féltékeny, bizalmatlan nyomorult.
 24/35 anonim ***** válasza:
89%

19 azért van különbség a "teret hagyok és tudom, hogy haverokkal van és mit csinál, ergo semmi okom aggódni" illetve a "folyton iszik, bulizik és ellenkező nemű ismeretlenekkel vacsorázgat, és nem is köti az orromra" között.

Nem hinném, hogy szolgalelkűek vagyunk, ha egészséges a bizalom és nincs vele visszaélés (bulika, pia, csajok). Szerintem inkább az a szolgalelkű, akinek a párja eljárkálgat ismeretlen csajokkal, csapna nekik a szelet, stb. és ezeket tolerálja neki.

2019. aug. 7. 12:03
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem korlátoztam a partnereim, de volt, ami már erősen súrolta a toleranciaküszöbömet.

Az egyik ilyen, amikor tényleg csak a haverokkal lógott, kettesben töltött idő, mint olyan nem is létezett, mondván, úgyis mindig együtt vagyunk (vagy inkább egymás mellett...)

Az ellenkező nemű barátokkal való találkozás esetében nekem az a tapasztalatom, hogy ha a párom nyíltan beszél róla, természetesen kezeli, akkor nincs ok az aggodalomra. Viszont ha titokban találkozgat valakivel és ezt rendszeresen teszi, akkor az már nem barát, bármit is állít.

A következő kapcsolatomban ez nem volt gond, a páromnak volt élete, hobbija, eljárogatott külön is, de soha nem vitte túlzásba és volt kellő mennyiségű kettesben töltött idő, program is.

2019. aug. 7. 12:03
 26/35 anonim ***** válasza:
26%
#23: más az, amikor valaki terrorizálja a másikat, de ne sarkítsunk egyből. Kíváncsi lennék, amikor már két hete megy a feszített munka és a gyereknevelés, vajon te is egy ellenkező nemű ismerősöddel töltenéd az egyetlen szabad hétvégédet vagy a házastársaddal? Mert ha előbbi, vannak bajok...
2019. aug. 7. 12:04
 27/35 anonim ***** válasza:
17%
Hát igen...nemis értem, hogy aki állandóan mások társaságára vágyik a párja helyett, az minek van kapcsolatban? Hogy legyen kivel felesben fizetni az albit? Vagy hogy legyen fix szexpartner? Túl nagy szerelmet nem tudok elképzelni egy ilyen kapcsolatban.
2019. aug. 7. 12:42
 28/35 anonim ***** válasza:
88%
Teljes mértékben rabízom, ő is rám. Nem szeretünk folyton a másik seggében lenni.
2019. aug. 7. 13:23
 29/35 anonim ***** válasza:
63%
Én rábíznám, de nem igényel ilyesmit. Egy évben egyszer van egy gimis osztálytalálkozóféleségük, elmennek együtt vacsorázni. Ott természetesen lányok is vannak, de ezzel semmi gond. A többi vacsorára, céges rendezvényre engem is magával visz.
2019. aug. 7. 14:35
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele, hogy előre "szelektálok", olyan emberrel jövök össze, akinek nincs igénye állandó mászkerálásra, nem bújt be a zsizsik a fenekébe.

Az, hogy évi néhány alkalommal el akar menni valahova, az meg abszolút az ő dolga, arra a 2-3 estére vagy elmegyek én is barátnőkkel valahova, vagy otthon lazítok, nem izgat.

(Máskülönben se az ellenkező nemű ismerőssel lenne bajom, egyszerűen én nyugis kapcsolatra vágyok, ahol együtt töltünk minél több szabadidőt.)

N

2019. aug. 7. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!