Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti mennyi szabad teret hagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi szabad teret hagytok a párotoknak? Férfiak/Nők egyaránt.

Figyelt kérdés

Ha pl. el akar menni vacsorázni egy ellenkező nemű ismerősével kettesben, vagy csak úgy iszogatni, bulizni, bármit csinálni, annyiszor menjen amennyiszer akar?

Vagy ha azonos nemű ismerősével tölt nagyon sok időt, azt sem teszitek szóvá?

Minden ilyesmi rá van bízva?

2019. aug. 7. 10:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
34%

"van két lány barátja is, egy-egy vacsival"

És a fiú barátaival is kettesben megy vacsizni? Ha igen, akkor okés, ellenkező esetben nem.

Mehet minden este más csajjal vacsizni, piálni, de akkor már nem kell hazajönnie.

2019. aug. 7. 11:38
 12/35 B25 ***** válasza:
100%
Kommunikálni kell. Szerintem mindenki élje a a saját életét, töltsön időt a barátaival függetlenül attól hogy női vagy férfi barátok. És beszéljétek meg hogy mennyi időt akartok együtt tölteni, kinek mire van szüksége. Nem kell választani a barátok és párod között, egyensúlyt kell tartani.
2019. aug. 7. 11:39
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
#11, igen, a fiúkkal is van, hogy csak ketten ülnek be kajálni, moziba, vagy ilyesmi. Ahogy én sem csak a barátnőimmel találkozom, nekem is van egy nagyon jó fiúbarátom, akivel rendszeresen találkozom.
2019. aug. 7. 11:41
 14/35 anonim ***** válasza:
69%
4-essel szokás szerint egyetértek, ha valaki ilyen menőkés, az nem lenne velem boldog. Meg kicsit olyan, hogy nem szeret egyedül lenni, ezért mindig valakivel van, én meg otthon csak ilyen "ügyeletes" szerepben vagyok.
2019. aug. 7. 11:45
 15/35 anonim ***** válasza:
25%
Érdekes, hogy a legértelmesebb válaszokat lepontozzák megint...
2019. aug. 7. 11:48
 16/35 anonim ***** válasza:
15%
#15 én is pont ezt figyeltem :D
2019. aug. 7. 11:49
 17/35 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon csalódnék magamban, ha korlátozgatnám a párom szabad idejét. Nem a háziállatom, akinek megszabom mikor mehet ki és kivel. Más kérdés, hogy eleve bulikázós férfival nem jönnék össze, mert én sem olyan vagyok. De bárki találkozhat bármikor a barátaival, nem hiszem, hogy a pár egyik tagjának létjogosultsága van a másik szabadideje, baráti társasága fölött, ha a kapcsolatban megvan az egyensúly, a közösen eltöltött idő is. Aki akar az úgyis megcsal, teljesen mindegy, hogy munka után 10 perccel sodrófával a kezedben várod, hogy ugyan hol késlekedett és vajon mit csinált. Az ilyen bizalmatlanság öli meg a kapcsolatot.

Másrészt én sem akarnám, hogy a párom megmondja, hova mehetek, mikor, kivel. Itt szerintem nagyon illő az a mondás, hogy úgy viselkedj a másikkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled viselkedjen. (Valószínűleg nem így szól eredetileg, de nem jutott eszembe pontosan.)

2019. aug. 7. 11:49
 18/35 anonim ***** válasza:
31%
Nem járunk külön bulizni, ellenkező neműekkel pláne. Nem kell "szabad teret" adnunk, mert nincs ilyenekre igényünk. Ha van egy kis szabadidőnk, együtt akarjuk tölteni. Ha csinálunk is nagy ritkán külön programot, az vagy itthoni pihenés egyedül vagy céges vagy gyerekkori AZONOS NEMŰ baráttal van. Ha a kevés szabadidőnket külön akarnánk tölteni, nem alapítottunk volna családot. Örülünk, ha együtt tudunk pihenni. Hülye lennék mással tölteni azt az időt...
2019. aug. 7. 11:54
 19/35 anonim ***** válasza:
28%
Így már értem, miért van annyi megcsalás. Ha mindenki úgy áll a kapcsolathoz, hogy menjen amerre lát, heti 3-szor akar bulizni, kocsmázni, más lányokkal vacsorázgatni? Persze, menjen csak, sőt otthon vacsorával és szexi fehérneműben várom! Úristen, ne legyetek már ilyen szolgalelkűek, én biztos nem járnék ilyen megbízhatatlan alakkal. Aztán ne sírjátok tele a párnátokat, hogy már megint valami szemétládát szedtetek össze :D
2019. aug. 7. 11:55
 20/35 anonim ***** válasza:
76%
#19 Szerintem az, hogy nem élünk folyton egymás nyakán, hanem felnőtt emberként eljárunk néha külön is szórakozni, nem szolgalelkűség... a megcsalás más tészta, de miért tennénk egyenlőség jelet a megcsalás és a külön szórakozás közé?
2019. aug. 7. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!