Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ciki, ha 5 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha 5 év után kb havonta van csak szex?

Figyelt kérdés

Párom mindig arra hivatkozik hogy fáradt de én igenylem a szexet, próbálom a tudtára hozni, próbálom szexi ruhákba elcsábítani stb.

Utoljára kb 1 hónapja volt köztünk!

Én már őszintén megmondom hogy bele untam nem érdekel, Én kezdeményezek és csak elutasítást kapok,és utána olyan cikinek érzem magam. De kapcsolatunkat parhonapja megajándékozta egy kisbaba 4 hónapos a kisfiam.

Meglehet hogy ettől változott meg a szex a párommal???

Nem volt eddig ilyen sőt szinte minden nap 4-5 menetet szoktunk lenyomni. Persze mikor nem voltam terhes. De terhesség alatt sem volt semmi, persze első baba volt meg minden úgy hogy féltettük ami alap volt,

De a lényeg ami lényeg hogy havonta egyszer akár szexelni

Kérlek titeket hogy ne gyertek azzal hogy " ha tudtad hogy ilyen akkor miért jöttél vele össze"

Köszönöm. Kerlek normális emberek válaszoljanak köszönöm

2019. aug. 3. 20:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Mégis mennyi az a "felszedtem egy pár kilót"?
2019. aug. 3. 20:54
 12/24 A kérdező kommentje:

Hát terhesség alatt voltam 67

kg és most tartok 72 kg

2019. aug. 3. 20:58
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Terhesség előtt mennyi voltál? Vagy amikor megismert? Milyen magas vagy?
2019. aug. 3. 20:59
 14/24 A kérdező kommentje:
165 cm és az elején mikor megismert akkor voltam 61 kg
2019. aug. 3. 21:01
 15/24 anonim ***** válasza:
22%

Veled is megtörténhet műsorban láttam.. Létezik egy pasi az anyát látja a párjában és nem a nőt! Ott(tv tudom) de nagy volt már a gyerek ült beszélt 1,5éves kb. Szüléstől nem volt szex. Elvileg pszichológus csaj elemzi a témát ha van időd keress rá.

Különben ,gratulálok neked hogy nő maradtál. Sok anyuka annyira vakon gyerek centrikus,hogy elfelejt nő társ feleség lenni.

2019. aug. 3. 21:06
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Nekem egyszer a párom mondta azt, hogy " emeld fel a fejed mert le esik a koronád" most emelem a legnagyobb csapásban

2019. aug. 3. 21:10
 17/24 anonim ***** válasza:
22%

Ha szexet akarsz,keress hozza szeretot. Felesleges torni magunk . Ugysincs eredmeny. En ott tartok,h csalom rendszeresen az elettarsam. Megundorodtam tole a sok visszautasitas miatt. Akarmit csinal mar,visszautasitom es szexelek massal. Rajottem,h nala sokkal jobb es fiatalabb fium lehet. 5 eve elunk egyutt.

N/35

2019. aug. 3. 21:30
 18/24 anonim ***** válasza:
65%

Én csodálom, hogy egy 4 hónapos baba mellett te agyba főbe szexelnél.Nekünk az első évben max az volt az álmunk,vágyunk, hogy végre végig aludja az éjszakát és ne kelljen felváltva kelnünk hozzá 20 percenként:)

Híztál 12kg ami amúgy annyira szerintem nem gáz.De nem gondolom, hogy a + 12 kg tehet erről.Szoptatsz? Még azt is el tudom képzelni ha igen, hogy zavarja ez a tudat.Mert per pillanat a gyerekkel osztozna úgymond a testeden.

Amúgy beszélgessetek sokat, kérdezd az érzéseitől.Ha a kapcsolatotok teljesen rendben volt a szülés előtt, akkor lehet már az is elég ha hagytok időt, hogy megszokja, elfogadja ezeket az újfajta szerepeket.Viszont ha beszélgetni se akar akkor passz.

A mi kapcsolatunk pld jó volt szülés előtt, rengeteget beszélgettünk az első évben, hogy mennyi minden változott meg az életünkben.Így az első év nagyon minimális szexmennyiséggel ment ugyan, de túléltük és jól jöttünk ki belőle.Kívánom a legjobbakat.

2019. aug. 3. 21:31
 19/24 anonim ***** válasza:
46%
Egyàltalàn nem normàlis. Vagy van is valakije, vagy csak szimplàn téged nem szeret màr. :( A gyereket akarta egyàltalàn? Simàn lehet hogy ezért fordult el tőled...
2019. aug. 4. 02:09
 20/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok jó reggelt, bocsánat hogy ilyenkor reagálok csak a kisbaba kicsit nyügös volt éjjel,

Igen szoptatok még, de remélem nem ez miatt hidegült el tőlem??

Én sokszor oda sompojgok hozzá de inkább csak néz ki a fejéből, lehet hogy épp másra gondol?

2019. aug. 4. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!