Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ciki, ha 5 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha 5 év után kb havonta van csak szex?

Figyelt kérdés

Párom mindig arra hivatkozik hogy fáradt de én igenylem a szexet, próbálom a tudtára hozni, próbálom szexi ruhákba elcsábítani stb.

Utoljára kb 1 hónapja volt köztünk!

Én már őszintén megmondom hogy bele untam nem érdekel, Én kezdeményezek és csak elutasítást kapok,és utána olyan cikinek érzem magam. De kapcsolatunkat parhonapja megajándékozta egy kisbaba 4 hónapos a kisfiam.

Meglehet hogy ettől változott meg a szex a párommal???

Nem volt eddig ilyen sőt szinte minden nap 4-5 menetet szoktunk lenyomni. Persze mikor nem voltam terhes. De terhesség alatt sem volt semmi, persze első baba volt meg minden úgy hogy féltettük ami alap volt,

De a lényeg ami lényeg hogy havonta egyszer akár szexelni

Kérlek titeket hogy ne gyertek azzal hogy " ha tudtad hogy ilyen akkor miért jöttél vele össze"

Köszönöm. Kerlek normális emberek válaszoljanak köszönöm

2019. aug. 3. 20:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem elég gáz, vagy van valakije, vagy a te tested változott meg annyira, hogy már nem kíván téged. 32/F
2019. aug. 3. 20:34
 2/24 anonim ***** válasza:
72%
Vannak ilyen férfiak, akik egy terhes nővel, vagy egy szült nővel nem szeretnek szexelni. Nyilván ezt előre nem tudhattad.
2019. aug. 3. 20:35
 3/24 anonim ***** válasza:
80%

Alapból nem. Simán el tudom képzelni. De olyan után, olyan körülmények között, hogy napi 4-5-ször csináltátok, az nagyon durva visszaesés!

És ihen, a szülés az oka. Eltűnt miatta a vonzalom. Újra kellene indítanotok a vonzalmat.

2019. aug. 3. 20:37
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
A havi 1 nagyon kevés, főleg úgy, hogy te gyakrabban igényled. Szerintem csak "kiestetek a gyakorlatból". Mondd el neki, ami bánt, próbáljátok megbeszélni. Egy kisbaba születése mindkét félnek nagy megpróbáltatás, hiszen ilyenkor mindenki változik. Új minőséget kap az élete. Ebben az új szerepben kell újra megismernetek egymást. A szülői szereppel nem feltétlenül jár együtt az eltávolodás.
2019. aug. 3. 20:39
 5/24 A kérdező kommentje:

Hát őszintén megmondom hogy császármetszéssel lett meg a kisfiam és elég nagy baba lett 4500 gramm 58 cm.

És a hasam az elég csúnya , csúnya vonalak vannak bent és tény hogy kicsit felszedtem egy pár kg

27(L)

Párom meg (37)

2019. aug. 3. 20:40
 6/24 A kérdező kommentje:
Igen én már próbáltam vele beszélni stb. De olyan mint ha az egyik fülébe ki a másikba meg be :(
2019. aug. 3. 20:41
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen klasszikus eset. A kapcsolatok 90%-a ilyenkor szokott gallyra menni. Szerintem tonna szám találnál itt kérdéseset a témában ahol leírták hogy miért a terhesség alatt/után futnak zátonyra a kapcsolatok.

A férfi már nem kívánja a nőt annyira terhesen, a nő meg el van foglalva a terhesség problémáival. Telik múlik az idő, nincs megbeszélve semmi, minden rá van hagyva a másikra, és mikor a gyerek már 1 éves szépen lelép az apuka egy másik nőhöz aki újra kielégíti a vadász ösztöneit.

Dunát lehetne rekeszteni az ilyen esetekkel, annyira tipikus.

Vannak akiknek túléli a kapcsolatuk ezt az időszakot, van akinek meg ez vet véget. Embere válogatja ki mennyire tud megbirkózni ezzel az egésszel.

Aztán van a másik véglet mikor a gyerek miatt kényszerből maradnak együtt, és szépen lassan a sok konfliktus miatt felemésztik egymást.

Ha egy férfi havi egyszer kívánja a szexet a barátnője/feleségétől, ott már komoly gondok vannak és a fáradtság az nem indok mindenre.

2019. aug. 3. 20:44
 8/24 anonim ***** válasza:
59%

Nem hiszem, hogy a császár, ha igen, akkor nem téged, hanem a testedet szerette.

A páromnál volt életmentő műtét, ahol gyomorszájtól, medencecsontig vágták. Ami elég csúnyán sikerült. A szexet mégsem befolyásolta.

Ott valami másnak is kell lenni.

2019. aug. 3. 20:47
 9/24 A kérdező kommentje:

Jajj ne én ettől annyira félek!!! :(

Nem szeretném hogy itt hagyjon, én szeretem őt,

Csak akkor valószínűleg ő nem szeret?

Ez igazságtalan hisz én mindent megteszek neki,

Mikor annyira "fáradt" volt akkor meg mostam neki a lábát , kenyesztettem masszírozás is volt stb

Én nem ezt érdemlem!

Ott van a kisfiam gondoskodom róla ami egy anyahoz illik.

2019. aug. 3. 20:49
 10/24 anonim ***** válasza:
60%
Legjobb barátom (41 éves) 1 gyerek után és 5 év házasság után (előtte 3 évig jártak) ment el más vizekre gyerek mellett (barátom, mint írtam és meg is mondtam neki, hogy emiatt elítélem és nem tartom jónak, de nem tudok többet tenni). Neki a kollégája (nekem csak ismerősöm néha beszélünk) szintén 41 , 2 gyerek 15 év házasság és gyakorlatilag a házassága elejétől fogva heti 4-5 fizetős lánnyal csalja az asszonyát, majd hazamegy és mintha semmi nem történne... Sajnos a házasságok és a gyerekekkel rendelkező párok 90 %-a ilyen válságba érkezik meg egy idő után ez változó kinek , mikor jön el. 40F
2019. aug. 3. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!