Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha 5 év után kb havonta van csak szex?
Párom mindig arra hivatkozik hogy fáradt de én igenylem a szexet, próbálom a tudtára hozni, próbálom szexi ruhákba elcsábítani stb.
Utoljára kb 1 hónapja volt köztünk!
Én már őszintén megmondom hogy bele untam nem érdekel, Én kezdeményezek és csak elutasítást kapok,és utána olyan cikinek érzem magam. De kapcsolatunkat parhonapja megajándékozta egy kisbaba 4 hónapos a kisfiam.
Meglehet hogy ettől változott meg a szex a párommal???
Nem volt eddig ilyen sőt szinte minden nap 4-5 menetet szoktunk lenyomni. Persze mikor nem voltam terhes. De terhesség alatt sem volt semmi, persze első baba volt meg minden úgy hogy féltettük ami alap volt,
De a lényeg ami lényeg hogy havonta egyszer akár szexelni
Kérlek titeket hogy ne gyertek azzal hogy " ha tudtad hogy ilyen akkor miért jöttél vele össze"
Köszönöm. Kerlek normális emberek válaszoljanak köszönöm
Alapból nem. Simán el tudom képzelni. De olyan után, olyan körülmények között, hogy napi 4-5-ször csináltátok, az nagyon durva visszaesés!
És ihen, a szülés az oka. Eltűnt miatta a vonzalom. Újra kellene indítanotok a vonzalmat.
Hát őszintén megmondom hogy császármetszéssel lett meg a kisfiam és elég nagy baba lett 4500 gramm 58 cm.
És a hasam az elég csúnya , csúnya vonalak vannak bent és tény hogy kicsit felszedtem egy pár kg
27(L)
Párom meg (37)
Ez teljesen klasszikus eset. A kapcsolatok 90%-a ilyenkor szokott gallyra menni. Szerintem tonna szám találnál itt kérdéseset a témában ahol leírták hogy miért a terhesség alatt/után futnak zátonyra a kapcsolatok.
A férfi már nem kívánja a nőt annyira terhesen, a nő meg el van foglalva a terhesség problémáival. Telik múlik az idő, nincs megbeszélve semmi, minden rá van hagyva a másikra, és mikor a gyerek már 1 éves szépen lelép az apuka egy másik nőhöz aki újra kielégíti a vadász ösztöneit.
Dunát lehetne rekeszteni az ilyen esetekkel, annyira tipikus.
Vannak akiknek túléli a kapcsolatuk ezt az időszakot, van akinek meg ez vet véget. Embere válogatja ki mennyire tud megbirkózni ezzel az egésszel.
Aztán van a másik véglet mikor a gyerek miatt kényszerből maradnak együtt, és szépen lassan a sok konfliktus miatt felemésztik egymást.
Ha egy férfi havi egyszer kívánja a szexet a barátnője/feleségétől, ott már komoly gondok vannak és a fáradtság az nem indok mindenre.
Nem hiszem, hogy a császár, ha igen, akkor nem téged, hanem a testedet szerette.
A páromnál volt életmentő műtét, ahol gyomorszájtól, medencecsontig vágták. Ami elég csúnyán sikerült. A szexet mégsem befolyásolta.
Ott valami másnak is kell lenni.
Jajj ne én ettől annyira félek!!! :(
Nem szeretném hogy itt hagyjon, én szeretem őt,
Csak akkor valószínűleg ő nem szeret?
Ez igazságtalan hisz én mindent megteszek neki,
Mikor annyira "fáradt" volt akkor meg mostam neki a lábát , kenyesztettem masszírozás is volt stb
Én nem ezt érdemlem!
Ott van a kisfiam gondoskodom róla ami egy anyahoz illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!