Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok sok lenne ez nektek?
A családi vállalkozásban dolgozok ezért hiába élünk együtt barátnőmmel napi szintű a kontakt a szüleimmel. Szinte mindenről tudnak ami a mi életünkben történik. Mivel ha szólnak hogy menni kell akkor menni kell mivel ez a munkám, plusz vhol magamnak is csinálom hisz enyém is lesz egyszer..nekem is érdekem..
Sokszor van h vesznek nekünk dolgokat vagy főznek. Van h ők mennek vhova és a mi megkérdezésünk nélkül döntik el h mi is megyünk, ha nem akarunk menni akkor meg sértődés van..
"Van h ők mennek vhova és a mi megkérdezésünk nélkül döntik el h mi is megyünk, ha nem akarunk menni akkor meg sértődés van.."
És te ilyenkor mit mondasz nekik és mit teszel?
Gyerekként kezelnek benneteket és ezáltal igen, ez így nagyon nagyon sok lenne.
Azzal nem lenne alapvetően bajom, ha a párom a családi vállalkozásban dolgozik, aminek vannak sajátosságai. Az viszont már más tészta, ha a szabadidőnket is a szülők osztják be és egy lépést nem tehetnénk a tudtuk nélkül.
Szia!
Én is családi vállalkozásban dolgozok. Párom szüleié a cég.Telefonon napi szinten kapcsolatban vagyok velük,hétvégente találkozunk. Gyakorlarilag ők is tudnak szinte mindent az életünről,ha segítség kell Nekik,hétvégén megyünk segítünk. Elszoktunk járni közös programokra,velük járunk külföldre nyaralni. Fiatalosak,jófejek,szeretem Őket. Engem egyáltalán nem zavar,hogy ez így van,mivel kölcsönösen segítjük egymást,szeretem őket mintha az itteni szüleim lennének ☺
Nem vagyunk egyformák,van aki ezt nem viseli el. Mint írtam,a dolgainkba ,életünkbe belelátnak,de ennek ellenére sosem hisztiznek ha valamit szerveznek,de nekünk adott napra programunk van. Kölcsönösen igazodunk egymáshoz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!