Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire fogadnátok el összekö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fogadnátok el összeköltözésnél lányok?

Figyelt kérdés

Ha a párod családjáé lenne a külön lakás amibe költözhettek és csak lakni kellene, se rezsi semmi számla mindent a szülei fizetnek. Maximum ha vlmi bútort akartok azt ti fizetnétek..

Zavarna ez vagy sem..?

2019. jún. 13. 10:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Zavarna.
2019. jún. 13. 10:55
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem szólnak bele az életünkbe, az nem zavarna. Ha beleszólnak, pláne bejárnak, akkor nem költöznék így oda. Maximum addig, amíg kaucióra összerakjuk a pénzt.
2019. jún. 13. 10:57
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
És később hányszor vágják ezt a képembe?
2019. jún. 13. 10:58
 4/16 anonim ***** válasza:
10%
És az melyik lányt zavarna ha 1 garzont bérelnénk ketten és összesen 300 ezerből kellene megélnünk ? Na ez kit ???????
2019. jún. 13. 11:06
 5/16 anonim ***** válasza:
39%

Értelmetlen a kérdés, mert itt a Gyakorin mindenki magának vett lakást, 21 évesen, diákmelóból spórolva.

A valóságban meg 100-ból 99-en a földhöz vernék a seggüket örömükben, hogy nem kell hitel vagy 200+ albira!

Engem nem zavarna!

2019. jún. 13. 11:10
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Legalább a rezsit fizetném magam után, vagyok annyira nagylány.. 30n
2019. jún. 13. 11:11
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Abszolút nem. Visszafele nem akarok senki mellett se fejlődni.
2019. jún. 13. 11:15
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

Én a rezsibe beleszállnék, meg amibe kell!

Önállóság nagy előny!

Ezzel meg lehet előzni azt, hogy az van amit én mondok, mert fizetem helyetted...

2019. jún. 13. 11:23
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó fejek a szülők és nem irányítani akarnak, akkor a lakást elfogadnám, de a számlákat nem hagynám nekik fizetni.

És csak és kizárólag abban az esetben, ha nincs kulcsuk és nem másznak bele az intim szférámba.

De nem szeretek tartozni és kiszolgáltatott helyzetbe kerülni, úgyhogy nem igazán lennék feldobva az ötlettől, viszont a pasi nyilván ragaszkodna hozzá.

Szóval kipróbálnám, de csak ameddig jó.

2019. jún. 13. 11:25
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Senki kedvéért nem mennék bele egy ilyen felállásba, soha nem érezném magam otthon.
2019. jún. 13. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!