Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Adott a családunk.
Apa, anya, 2 gyerek. A páromnak van egy "barátja" aki napi szinten nálunk van....én már kezdek ettől besokallni, de ha megemlítem a páromnak őt nem zavarja. Azt mondja én vagyok az antiszociális....
Láttam már pár ilyen családocskát, vagy egyik vagy másik vagy mindkét fél már nem bírja egymást elviselni, ezért boldog boldogtalant magukhoz hívogatnak.
2019. júl. 24. 23:20
3/12 A kérdező kommentje:
Hát nem hívjuk jön.
Kb a párom az idő nagy részében dolgozik ( itthon ) tehat vagy velem van benn a lakasba vagy egyedül......
Gondolkodtam már azon is hogy elmegyek én itthonról a gyerekekkel, de hova nap mint nap és mennyi időre??
2019. júl. 24. 23:30
4/12 anonim válasza:
Mi az, hogy jön?
Hát ha jön és hagyjátok, akkor mi a kérdés? Ja, az, hogy a párod miért nem tesz ez ellen semmit?
Megemlítetted neki? Meg. Akar valamit tenni? Láthatóan nem, tehát ilyesformán totál lényegtelen, hogy magától jön-e vagy a párod hívja, ha neki ez így megfelel. Ha nem felelne meg nyilván szólna a barátjának.
Te most valamiféle passzív civil ellenállást akarsz kifejteni azzal, hogy kilométereket kutyagolsz két gyerekkel?
Ugyan már, ha téged ez ennyire zavar, akkor beszélj megint a pároddal, mond el neki az érzéseidet, mond el neki a te, családról alkotott képedet és azt, hogy ezt hogyan tudnátok elérni. Ha ebben ő nem partner legalább kompromisszumszinten akkor kezdj el gyűjteni másik lakásra.
2019. júl. 24. 23:42
5/12 anonim válasza:
Adj neki melót. Ha már olyan sokat jön, vásároljon be, cserélje le a téli gumit, söpörje fel az udvart... ezekkel csak így lehet...
2019. júl. 24. 23:48
6/12 anonim válasza:
Egy jo nagydarab orzovedo kutya tavoltartja a vendeget. Legyel roti /amstaff ideiglenes befogado vagy vallalj kutya megorzest... Hamar lekopnak a vendegecskek.
2019. júl. 25. 00:44
7/12 anonim válasza:
Ha a férjed nincs otthon,és Te nyitsz ajtót majd engeded be,akkor Te is hibás vag.Nyugodtan mondhatod neki,ha legközelebb jön,hogy most nincs erre időd más dolgod van,és menjen haza,és egyébként keressen másik helyet ahol a napot eltölti.Te is ott élsz.Komolyan.Ezt nem lehet megoldani máshogy,ha a férjed így áll hozzá.Én bevállalnám a vitát is később a férjemmel.Amùgy meg max aszociális vagy,de még azt sem,csak nem valami haveral akarod tölteni a napot.
2019. júl. 25. 04:44
8/12 anonim válasza:
Miért van ott mindig? Én erről az oldalról fognám meg a dolgot. Most szakított vele az évtizedes kapcsolata, és képtelen otthon lenni az emlékek közt? Vagy csak "aranyifjú", aki nem fogja fel, hogy a haveroknak már családjuk van, és elmúltak az egyetemi bandaidők? Előbbi esetben azért lehet megértőbb lennék, esetleg én magam beszélgetnék el vele, hogy mihez kezdjen ahelyett, hogy rátok telepszik.
2019. júl. 25. 08:25
9/12 anonim válasza:
Nem reagálod túl. Szerintem néhány túl extrovertált ismerősön kívül mindenkinek sok lenne, hogy valaki mindennap ott ül az otthonában. Én beszélnék először a férjemmel. Ha ő nem partner, akkor a baráttal a kapuban. De be nem engedném egy idő múlva.
2019. júl. 25. 09:16
10/12 anonim válasza:
A véleményem az, hogy a férjed nem ismeri az antiszociális és az aszociális szó közti különbséget. Ez az egyik.
A másik pedig, hogy dobd ki a haverját a házatokból, ha meg nem tetszik a férjednek, akkor őt is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!