Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy sok mindenkinek minden összejön, csak nekem nem jön össze semmi? Mi lehet a titka annak hogy mások megtalálják a párjukat?

Figyelt kérdés

28 évesen már vénlánynak számítok. De nem tudom mit csináljak hogy én is végre megtaláljam az igazit. Most nem dicsérem felül magam, de tőlem előnytelenebb külsejűeknek is van valakijük. Edzek ápolom a külsőmet, a fogaim is rendben vannak, nincs nagy orrom sem. 171 cm, és 50 kg vagyok. Viszont eddig csak rövid kapcsolataim voltak, volt mikor én szakítottam, volt mikor velem. A leghosszabb is csak 5 hónapig tartott. Ha neten ismerkedem valakivel is vagy nagyon tapadnak, vagy pedig csak napok múlva ír, pedig előtte meg mindennap írt. Én meg senkire nem akarok ráakaszkodni. Tapadás alatt azt értem, hogy nem is ismer, nem találkoztunk, de már közös programokat tervez. Ha meg összejöttem valakivel, akkor eleinte kedvesnek tűnt, majd utána miután megvolt a szex, már másképp viselkedik. Lemondja az utolsó pillanatban a randit, arról beszél az exe éppen mit csinálhat stb.

Szóval nem tudom miért vagyok rossz. Pedig az emberek általában kedvesnek tartanak, de már abban sem vagyok biztos hogy az vagyok-e.

Én pedig csak nézem a velem egykorú ismerőseimet, szinte mindenkit vagy eljegyeztek, vagy megházasodott, és gyereke van. Én pedig sehol nem tartok az életben, még csak barátom sincs.

2019. júl. 21. 10:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%
Az élet lényege a szeretet.Minden más eltörpül mellette.
2019. júl. 21. 14:02
 22/25 anonim ***** válasza:
81%
Igazad van #21-es!
2019. júl. 21. 14:04
 23/25 anonim ***** válasza:
82%

Szinte le sem merem írni, mert szarrá leszek nullázva, de vállalom a következményeket.

Ha valaki ennyire sikertelen az ismerkedésben, a kapcsolatokban, ott sajnos benne van valami hiba.

Vagy a személyiségében, vagy az elvárásaiban.

Ismerek egy testvérpárt ahol az egyikük teljesen átlagos külsejű, de a sarkában taposnak a férfiak olyan vonzó, érdekes személyiség. A húga viszont egy ragyogó szépség, de olyan unalmas, semmitmondó még a dumája is, hogy az ember lefordul a székről, ha hallgatja. Ideig-óráig van pasija, de mindig őt passzolják le.

Az emberek ismerkednek, de elsőre - egy-két nagyon elszánt elkeseredettet leszámítva - senki nem egy életre tervez, az később alakul ki, ha minden szempontból megfelelnek egymásnak.

Egy pár dolgon tudunk változtatni, de az alapvető személyiségünket tartósan nem tudjuk elleplezni, tehát ki kell várni, hogy jöjjön a delikvens, aki arra vevő.

Előbb-utóbb minden zsák megtalálja a maga foltját, leginkább akkor, amikor legkevésbé számít rá.

2019. júl. 21. 14:37
 24/25 anonim válasza:

Én is hasonló cipőbe járok, csak férfiként. Annyi különbséggel, hogy nekem még potenciális jelõltjeim sincsenek mint neked. De átérzem a problémádat!

27/F

2019. júl. 22. 17:26
 25/25 anonim ***** válasza:

Az élet lényege,a szeretet,minden más eltörpül mellette.

Az élet lényege a szeretet,minden más

kisebb mellette.

csak egy hangya mellette.

Csak egy hógolyó mellette.

Az élet lényege a szeretet,és Te ne legyél mellette,hanem BENNE.!!!!

2019. júl. 25. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!