Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy sok mindenkinek minden összejön, csak nekem nem jön össze semmi? Mi lehet a titka annak hogy mások megtalálják a párjukat?

Figyelt kérdés

28 évesen már vénlánynak számítok. De nem tudom mit csináljak hogy én is végre megtaláljam az igazit. Most nem dicsérem felül magam, de tőlem előnytelenebb külsejűeknek is van valakijük. Edzek ápolom a külsőmet, a fogaim is rendben vannak, nincs nagy orrom sem. 171 cm, és 50 kg vagyok. Viszont eddig csak rövid kapcsolataim voltak, volt mikor én szakítottam, volt mikor velem. A leghosszabb is csak 5 hónapig tartott. Ha neten ismerkedem valakivel is vagy nagyon tapadnak, vagy pedig csak napok múlva ír, pedig előtte meg mindennap írt. Én meg senkire nem akarok ráakaszkodni. Tapadás alatt azt értem, hogy nem is ismer, nem találkoztunk, de már közös programokat tervez. Ha meg összejöttem valakivel, akkor eleinte kedvesnek tűnt, majd utána miután megvolt a szex, már másképp viselkedik. Lemondja az utolsó pillanatban a randit, arról beszél az exe éppen mit csinálhat stb.

Szóval nem tudom miért vagyok rossz. Pedig az emberek általában kedvesnek tartanak, de már abban sem vagyok biztos hogy az vagyok-e.

Én pedig csak nézem a velem egykorú ismerőseimet, szinte mindenkit vagy eljegyeztek, vagy megházasodott, és gyereke van. Én pedig sehol nem tartok az életben, még csak barátom sincs.

2019. júl. 21. 10:25
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ha még soha nem találkoztunk, randink se volt még, szerintem nem kellene olyat írnia hogy elvinne nyaralni, hisz lehet még az első randinak se lesz folytatása. Én meg nem akarom beleélni magam semmibe.
2019. júl. 21. 11:58
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom egyes válaszolók hol élnek, nagyon nem normális, ha egy IDEGEN azt írogatja, hogy hova vinne nyaralni. Vagy iszonyat tapadós ember vagy full üres ígérgetés, hogy minél előbb megfektethesse az adott nőt. Ne legyünk már álszentek...

Kérdező: próbálj személyesen ismerkedni, neten nekem sem jön össze senki normális kb. Mondjuk ha valaki mindig ír aztán hirtelen eltűnik, ott bennem felmerül, hogy sokáig el lett húzva az írogatás. Ha szimpi a másik, pár nap beszélgetés után simán lehetne találkozni.

2019. júl. 21. 12:12
 13/25 anonim ***** válasza:
58%
69%-os, te sem jártál biosz szakra az biztos, ilyen marhaságokat beszélni :)
2019. júl. 21. 12:15
 14/25 anonim ***** válasza:
67%
Még semmi sem késõ.
2019. júl. 21. 12:22
 15/25 anonim ***** válasza:
48%

Nem vagy vénlány egyáltalán. 30 felett se lennél az, ezek már elavult társadalmi kifejezések.

Szerintem a netes ismerkedést sem kell egy az egyben elvetni, de ebben az esetben egy pár heti levelezést lehet érdemes lenne rááldozni, miközben nagy eséllyel kiderülhet az illető valódi szándéka. Az, aki kalandot, szexet akar, nem tud várni, nagyon siet, vagy éppen ellenkezőleg, fura megfogalmazásokat használ, hogy célját elérje. Garancia természetesen nincs.

2019. júl. 21. 12:22
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Nézd, a nővérem 30 évesen találta meg az igazit, előtte meg semmilyen párkapcsolata nem volt, pedig csinos nő, sportol, ad magára okos is, de valahogy sosem jött neki össze semmi, és folyton rám irigykedett, mert én 18 évesen megtaláltam az igazit és 23 éves koromba már gyerekünk lett.
2019. júl. 21. 12:31
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

Hé anyukám, jók a virgácsaid! Meghívlak egy teszkós bevásárlásra! Na mit szólsz?;)

Ugye jobb, mintha egy balatoni nyaralásra hívnának meg?:D

2019. júl. 21. 13:22
 18/25 anonim ***** válasza:
32%

Ez egy érdekes helyzet, mivel emberi szemmel nézve nincs veled semmi gond, míg ha 21. századi szemmel nézed a dolgot, akkor Te magad vagy a gond.

Kifejtem kicsit. Egy átlagos, normális ember nem ugrik fejest egy párkapcsolatba. Először csak beszélgetnek egymással, hogy megismerkedjenek kicsit, utána ha jók a jelek, elkezdenek találkozgatni, közös programokat szervezni, stb. Ezt teszed Te.

Ezzel szemben a mai fiatalok (30 év alattiak, ennyit arról hogy vén volnál) többsége azonnal akar mindent. Az első találkozásnál már legyen testi kontaktus (jobb esetben ölelés, rosszabb esetben szex), és már jöhet is a járás, az összeköltözés, a házasság... Te nem ezt az utat járod, így sokan elkönyvelik, hogy biztos apáca vagy.

Hogy melyik a helyes módszer, azt mindenki maga kell eldöntse. A kérdésed alapján Te a fenti tábort erősíted, amivel szerintem semmi gond nincs. Annyi, hogy így olyan férfit kell keress, aki ebben úgy gondolkodik, mint Te. Ugyanis ha ő "nem ér rá", akkor abból semmi sem lesz, mint ahogy azt a helyzeted be is mutatja.

Arra pedig ne irigykedj, hogy az ismerőseid hol tartanak. Ha tényleg boldogan élnek családként, örülj nekik. Ha pedig boldogtalanok, veszekednek rendszeresen, akkor tanulj az ő hibáikból, hogy ne ess beléjük.

2019. júl. 21. 13:26
 19/25 anonim ***** válasza:
67%

Rossz emberekkel akadtál össze eddig,sajnos van ilyen.Nekem is volt már férfiként jó pár csalódásom,ez benne van a pakliban.Túl kell ezeken lépni,és kész.

Nyugodj meg,biztosan te is fogsz találni magadnak egy rendes embert,aki szeretni fog,csak tènyleg ne görcsölj rá,mert úgy nem fog menni!:)

2019. júl. 21. 13:38
 20/25 anonim ***** válasza:
47%
Talán a vénlány túlzás, de azért húzz bele, és ne görcsölj rá.
2019. júl. 21. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!