Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy átlagos férfi? Linkelhettek képet is.
Ebbol latszik, hogy mennyire szubjektiv az izles:D pl jamie campbell bower sztem baromi vonzo pasi, pedig sokak szerint csunya is lenne szerintem....
Az objektiven "jopasik" meg vilageletemben hidegen hagytak... akarmelyik black metal bandabol elobb jonnek ossze egy hosszuhaju metalarccal:D
Ja utolso es milyen nok?:D biztos sok igenyes, gyantaztato, zarabol oltozkodo rendes no.... jahnmem, hanem ilyen kozmunkas kapa kiesik a szajabol lakatos dzseniferek...
De az mindegy ugyebar:D nevetseges kis incelidiota
Akkor viszont hogy-hogy a Magyarországon élő kisebbségi klónjait nem igazán szeretik, max a tinilányok? :D
Amúgy férfiszemmel nézve nekem az alábbiak tűntek mindig "jóképűeknek"
A remény rabjaiból Dufrense-t játszó színész, Mika Hakkinen fiatalon, Legolas meg aki Otto Gunsche-t alakította a Bukás filmben.
Paul Di Resta kifejezetten ronda. Ronaldo jó pasinak számít, de engem kifejezetten taszít a feje.
Edward Norton viszont nagyon bejön, ahogy Justin is jelenlegi kinézetével.
Nem tudom meghatározni milyen egy átlagos férfi.
N/29
Szerintem nagyjából ilyen:
Nem ronda, de nem is jóképű. Nem kisfiús, de nem is macsó. Nem sovány, de nem is izmos és nem is kövér. Nem ápolatlan, de nem is piperkőc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!