Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelnétek számotokra átlagos férfit / nőt?
Aki nem is szép, nem is csúnya csak olyan átlagos. Tudom hogy ízlés kérdése,ezért azt kérdezem ami nektek átlagos.
(Ha beírod hogy average girl/boy/man/woman akkor találhatsz megfelelő képeket)
Hát, ha azt nézzük, hogy hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon, akkor egy átlagos emberen van kb. 5-10 kg súlyfelesleg.
Lehet lepontozni, de komolyan, akkor kinek mi az átlag? Rengeteg kövér és túlsúlyos ember van az országban, ergó, akkor a súlyfelesleggel rendelkezők az átlag, nem?
Az average woman a Liz Hurley-t, meg az Anne Hathaway-t is behozza. Pedig ők aztán nem átlagosak.
Ők szerintem átlagosak, de akár csinosnak is lehetne nevezni mindet:
Akkor pontosítok. Külsőre számomra az az átlagos, akin van 5-10 kg súlyfelesleg, búvalb..szott a kisugárzása, állandóan csak panaszkodni tud és negatív a hozzáállása.
Plusz azok is számomra csak átlagosak, akik a tömegdivatot követik, nincs saját egyéni stílusuk.
Nekem a többség akit beadott inkább átlagon aluli pasi volt, de találtam egyet.
Átlagos férfi: [link]
Bírom ezeket a mi vagyunk az x-ik legszarabb a világon valamiben kezdetű beböfögéseket. Ugyan linkeld már melyik világon vagyunk mi a 4. legelhízottabb ország, mert 4 oldal közül egyikben sem vagyunk a top 20-ban sem. Találtam egy bmi alapján rangsorolót, ott a 77. legmagasabb csak a miénk.
32/f
Tessék, itt a WHO a forrás nem "egy felmérés" meg nem a népszava. Te se reklámozd, hogy csak magyar forrásból tájékozódás, ha már a világban helyezed az országot valahova.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!