Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért terjedt el errefelé,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjedt el errefelé, hogy a német nők csúnyák, amikor egy átlagos német nő így néz ki?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=EJMYdch314c

Örülnék én neki, ha ilyen lenne az átlagos színvonal mifelénk a női felhozatalban. Konkrétan bármelyik nőt elfogadnám barátnőmnek ebből a videóból, pedig ezek tényleg nem a top kategóriás német nők, hanem úgymond a prolik. Ezzel a zenével is nyilván azt a réteget hivatottak megfogni, persze nem akarok senkit megbántani.

Miért terjedt el mégis, hogy a német nők nem szépek? Ki terjeszti ezt róluk? A magyar nők? Miféle szándékkal? Félnek, hogy a magyar férfiak még motiváltabbak lesznek a külföldi munkavállalásban?

2018. dec. 5. 19:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, én a brit nőkről hallottam, hogy rondák. De külföldi fórumokon is, nem hiszem, hogy a magyarok terjesztik. Vannak ilyen sztereotípiák, én a németekről azt hallottam, ridegek, a franciák szexik, a spanyolok szenvedélyesek, a kanadaiak extra udvariasak... Nem tudom, ezek hogy terjednek.
2018. dec. 5. 19:25
 2/21 anonim ***** válasza:
60%

Ha a teljes népességet vesszük, akkor a német lakosság már kisebbségben van a saját hazájában az összes nem némettel szemben. Kb 45-50 százalék az arányuk. Honnan tudod, hogy épp német, akit az utcán látsz?

Ezzel persze nem erősítem meg és nem is cáfolom a gondolatmenetedet, csak szeretném felhívni a figyelmed erre a fontos tényre.

2018. dec. 5. 19:28
 3/21 anonim ***** válasza:
17%
5 évig oda jártam szilveszterezni és szerintem nem csúnyák. Még a szexben is odaadóbbak voltak.
2018. dec. 5. 19:33
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
A német lányok szerintem kifejezetten szépek. Sok köztük a szőke hajú és a kék szemű, ami nekem a zsánerem. Inkább a britek akik között több a csúnyácska, az átlag európai szépséget nem érik el. A legszebbek szerintem az északi lányok, svédek, norvégok, finnek, dánok.
2018. dec. 5. 19:35
 5/21 anonim ***** válasza:
86%

A magyar átlagnál sokkal ducibbak, testesebbek, húsosabbak, hogy szép szavakat használjak. És az arcuk is sokkal átlagosabb, kevésbé szebb átlagban pl a magyar csajokénál.

Akinek kifejezetten bejön a szőke haj és/vagy a nem vékony testalkat, annak be fognak jönni a német nők.

2018. dec. 5. 19:41
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon kétlem, hogy az "átlag" német nő így nézne ki de igazából lényegtelen. Én mondjuk nem találom vonzónak egyik nőt sem a videóból. Ezek csak személyes preferenciák. Az "átlag" magyar nőt én mondjuk szebbnek gondolom.
2018. dec. 5. 19:43
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Hallottál már olyanról, hogy smink? Na, az énekesnőn egy csomó olyan van. Ha van is róla egyéb kép, mind tök beállított, "natúr sminkes", amiben több munka van, mint egy igazán feltünőben.

A másik csaj meg agyon van sminkelve és a nyakába nyomva a melle.

Mondjuk szerintem Lafee-ban van valami balkáni vagy egyéb vonó, mert sima német vonóval egy nő nem néz ki így.

Az echte német nekem a Claudia Schiffer, akinek már lánykorában olyan igazi német lófeje volt.

2018. dec. 5. 20:01
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meg kéne határozni hogy mit tartunk átlagnak, mert az "átlag" nő Németországban kb 46 éves és 80 kg, tehát közelebb áll Angela Merkelhez mint a videóban szereplő lányhoz.
2018. dec. 5. 20:06
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
LaFee szülei görögök.
2018. dec. 5. 20:20
 10/21 anonim ***** válasza:
faszt néznek így ki :D
2018. dec. 5. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!