Német juhász Malinois keverék kiskutyám korához képest kicsi, nagy, vagy átlagos és kb mekkorára nőhet?
Figyelt kérdés
Jelenleg 3 és fél hónapos és 44 cm volt a marmagassága (ma mértem). A szüleit nem láttam. A neten azt olvastam hogy olyan 60-66 cm-re nőhetne meg.
Szerintetek?
2017. márc. 14. 16:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem átlagos, de ezért ne kezd el halálraetetni, hogy majd akkor biztos "jó nagy" lesz. Semmi előnye nem származik belőle senkinek sem ha nagyobb a kutya. Van ismerős akinek a 3,5 fél hónapos NJ 44cm, volt akinek 40,volt akinek 48 volt, vannak korán érők és későn érők stb. Nem mindegy hogy pl a Németjuhász tucatrajzos, munkavonalú ordas/fekete , DDR stb..De ha kan akkor 60 centi azért meglesz mindenképpen, ha szuka akkor 55-60 között kb.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem is német juhász-mali keverékem van. Teljesen átlagos a mérete. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Kan egyébként, a színét az állatorvos fekete-csernek határozta meg, de jelenleg szinte tiszta a fekete a hasát és a lábait + a szemöldökét kivéve, olyan cuki. Lenne még egy kérdésem :). Nektek a füle mikor állt fel? Neki még mindig "lelóg" de előbb utóbb úgy is feláll nem? :)
2017. márc. 16. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!