Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig számít átlagos méretnek és mi az ami már átlagon felüli? Kort és nemet írjatok
Figyelt kérdés
2018. aug. 31. 19:49
1/11 anonim válasza:
Átlagos kb 16 cm
Átlag feletti meg a 20 cm és meg több
19 L
2/11 anonim válasza:
Az átlag 13-15. A 18 már átlagon felüli.
3/11 anonim válasza:
Hat akkor rosszul tudtam....szóval mindegyik kicsi
4/11 anonim válasza:
Átlag 12-13. Átlagosnál nagyobb 15+.
Tapasztalataim alapján.
27n
5/11 anonim válasza:
Az átlag olyan 12-16 centi, afölött már átlagon felüli.
6/11 anonim válasza:
14-16 szerintem az átlagos. 16 felett már átlag feletti.
22/F
7/11 anonim válasza:
és akkor most írj ki új kérdést a vastagságra is,mivel a nők a vastagságra mondják,hogy nagy vagy kicsi nem a hosszúra.
9/11 anonim válasza:
Ezen az oldalon az átlag 22 cm körül van.
Csak a kérdezőknek van 14 cm körül.
Átlagon felüli? Bele se merek gondolni 😂
10/11 anonim válasza:
Én nem értem mindenki centizi a pasija farkát? Az még hogy a pasi leméri magának el tudom képzelni.Úgyhogy erre sztem nem lehet válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!